free download 78 travel guides written by experts

Concursul “Vocea Populara” isi desemneaza castigatorul

Orchestrele si Corurile Radio va invita duminica, 16 ianuarie 2011, ora 17.00, la Sala Radio, unde va avea loc concertul de gala al concursului Vocea Populara.

Marea finala a concursului, in care se vor intrece reprezentanti din Muntenia, Ardeal, Moldova, Banat si Oltenia, se va desfasura cu participarea Orchestrei de Muzica Populara Radio condusa de Adrian Grigoras.

“Vocea populara”, un concurs care vine sa intampine atat nevoia stringenta a tinerilor talentati de a fi indrumati si promovati de catre cele doua institutii ale autovizualului -SRTV si Radio Romania, cat si dorinta publicului iubitor de a vedea si asculta cantecul popular autentic, traditii si obiceiuri.

Concurentii prezenti in spectacolul de duminica sunt castigatori ai semifinalelor si finalei regionale transmise de TVR3 in colaborare cu TVR Bucuresti, TVR Cluj, TVR Craiova, TVR Iasi, TVR Timisoara si TVR Targu-Mures.

Invitati in concert – Sofia Vicoveanca, Irina Loghin, Dumitru Farcas, Tiberiu Ceia, Petrica Matu-Stoian, Constantin Enceanu si Liliana Laichici .

 
Un proiect organizat de TVR 3 si Radio Romania.

Bucuresti, 14.01.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *