Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Q Test – peste 15 ani de experienta in servicii privind sanatatea si securitatea in munca

De mai bine de 15 ani, Q Test reprezinta unul dintre brandurile de top in domeniul serviciilor de protectia muncii, mai exact servicii privind sanatatea si securitatea in munca si supravegherea santierului. Intocmire planuri SSM in faza de proiectare si executie, coordonare SSM pentru santiere temportare si mobile – iata principalele arii de business ale celor de la Q Test.

Pe qtest.ro poate fi vizualizat un impresionant portofoliu de clienti de a caror proiecte, intr-un fel sau altul, Q Test s-a ocupat pe aceasta nisa de sanatate si securitate in munca din constructii.

Q Test

“Q TEST S.A. va ofera servicii profesionale in domeniul securitatii si sanatatii muncii, situatiilor de urgenta, coordonare SSM pe santierele temporare si mobile, instruiri, dirigentie de santier. Acoperim o vasta arie la nivel national”, explica reprezentantii companiei pe website-ul oficial.

Ca tipuri principale de servicii, se poate vorbi despre sanatatea si securitatea muncii, coordonare SSM si dirigentie santier. Branduri importante din mai toate domeniile de activitate au utilizat de-a lungul timpului servicii protectia muncii de la Q Test SA.

Coordonare SSM prin serviciu extern de prevenire si protectie asigura pentru beneficiari conformare in totalitate cu HG 300/2006 privind cerintele minime de securitate si sanatate pe santierele temporare si mobile care stipuleaza ca obligativitate desemnarea unui coordonator de securitate si elaborarea planului de securitate si sanatate atat in faza de intocmire a proiectului, cat si pe perioada executiei lucrarilor.

La capitolul Dirigentie de santier trebuie mentionat faptul ca un diriginte santier este persoana fizica sau juridica imputernicita de catre beneficiarul constructiei in vederea verificarea calitatii materialelor utilizate precum si cu verificarea executiei corecte a lucrarilor in conformitate cu proiectul constructiei respective.

“Dirigintele de santier este practic reprezentantul beneficiarului in raporturile sale atat cu executantul cat si cu proiectantul. Un diriginte santier cu experienta profesionala va poate aduce atat beneficii materiale directe prin reducerea costurilor constructiei cat si indirecte prin asigurarea unei calitati superioare a materialelor folosite si implicit a constructiei”, se mai mentioneaza pe qtest.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *