Flori pentru evenimente speciale, dar si pentru viata de zi cu zi

Daca in momentul aparitiei lor in Romania, florariile online reprezentau doar o parte nesemnificativa a afacerilor cu flori, astazi se poate vorbi de o piata… infloritoare! Exista branduri consacrate in mediul online, asa cum este spre exemplu happyflower.ro. Tot mai multi romani devin clienti – ocazionali sau fideli – ai florariilor online, atat pe segmentul de retail, cat si in zona corporate.

flori

In privinta clientilor individuali, exista de asemenea doua tipuri de comenzi: cele pentru diverse evenimente de zi cu zi (aniversari, zile onomastice, sarbatori etc.) si cele pentru evenimente speciale, asa cum este nunta. Online se pot gasi idei impresionante de buchete de mireasa, o multime de variante de aranjamente florale, practic orice poate fi nevoie in materie de flori pentru o nunta, indiferent de buget.

Partea cea mai buna este ca procesul de comanda este simplu si placut, iar livrarea se face la momentul dorit, oriunde este necesar. In plin sezon de nunti, comenzile de flori vizeaza cele mai interesante buchete si aranjamente.

Florariile online au succes evident in Bucuresti si in marile orase, acolo unde exista acest tip de client dornic de experiente in e-commerce, adica de shopping “destept” – ieftin, rapid, simplu, eficient.

Pe segmentul corporate, se poate vorbi despre comenzile ocazionale ale unor companii (pentru evenimente, aniversari, sarbatori), dar si de comenzile regulate. Sa ai mereu flori proaspete la birou, in locatii HoReCa sau in alte astfel de spatii – iata o idee pentru indeplinirea careia poti colabora cu o florarile online ce ofera servicii de acest gen.

“De mai mult de 10 ani, Happy Flower are placerea de a lucra cu si pentru dumneavoastra, efectuand orice fel de aranjamente florale , numai cu flori naturale, pentru cele mai diverse ocazii. Evenimente speciale, nunti, botezuri, petreceri, mese festive, lansari de produse, funerare, sau doar un buchet pentru o persoana iubita….toate le putem realiza impreuna!”, se mentioneaza pe happyflower.ro.

Cea mai buna aplicatie a unei comenzi online de flori este in momentul in care vrei sa trimiti in mod direct flori unei persoane: platesti cu cardul, introduci datele de livrare si… singura grija este sa decizi ce buchet sau aranjament vei alege.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *