free download 78 travel guides written by experts

Publisheri online importanti din Romania si Grecia au lansat azi Proiectul Agora

TailWind, compania din cadrul TDG (ThinkDigital Group) specializată în trading programatic și soluții tehnice dedicate publicității online, anunță lansarea Project Agora simultan în România și Grecia, în cooperare cu importanți publisher locali și rețele de publicitate online.

Printre membri fondatori ai proiectului se numără Mediafax Group, Ringier, InternetCorp, Digital Antena Group, ThinkDigital, Convergent Media, Burda Romania și ThinkDigital (din România) precum și Alpha TV, Skai & Star Channel (din Grecia).

Project Agora este un marketplace format de mari publisheri cu conținut premium, care este bazat pe principiile negocierii directe și în timp real a spațiilor publicitare online.

Proiectul, bazat pe tehnologia AppNexus, oferă opțiuni de targetare foarte exacte, bazate nu pe fiecare site în mod specific, ci în funcție de anumite audiențe particulare (de exemplu, pasionați de cumpărături online, părinți, pasionați IT&C etc), indiferent de site-ul din proiect în care se găsește utilizatorul vizat.

Proiectul Agora, spun inițiatorii săi, se bazează pe câteva principii de bază:
– Expunerea mesajelor într-un context sigur pentru branduri (pe site-uri cunoscute și apreciate de public);
– Targetarea eficientă a audiențelor specifice vizate;
– Formate creative de impact și vizibile în ecranul activ al utilizatorului vizat;
– Eficiență măsurabilă a campaniilor;
– Posibilitatea automatizării serviciilor.

“Project Agora este soluția ideală pentru publisherii online premium să-și recâștige o parte din veniturile pierdute și să-și recapete independența strategică”, explică fondatorul TDG Odysseas Ntotsikas (foto de la lansarea Agora Project, in cadrul ICEEfest 2014)

În România, proiectul este coordonat de Adrian Moțîrlichie, fost director de proiect al departamentului Internet din BRAT și cel care a coordonat proiectul SATI timp de 8 ani.

TailWind este partener AppNexus în peste 30 de țări din CEE & MEA și al Sizmek în CEE. Compania de tehnologie de advertising a TDG își propune să simplifice procesul de vânzare și cumpărare al spațiului publicitar online și să crească veniturile publisherilor, advertiserilor și agențiilor de media cu ajutorul unor soluții automatizate, bazate pe date relevante. Pentru mai multe informații: projectagoraGR@tailwindemea.net.

Bucuresti, 03.12.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *