free download 78 travel guides written by experts

S-a lansat Retro Future, prima platforma de imagine pentru generatia Y

Retro Future este un agregator de servicii complete prin care companiile și indivizii beneficiază de consultanță și livrabile de imagine: de la consilierea de stil personal a clienţilor, la definirea direcţiei creative a proiectelor vizuale şi de design, până la integrarea de soluţii strategice pentru branduri.

Ne-am îmbarcat în Retro Future pentru că ne-am dorit, fiecare, să oferim companiilor și indivizilor un spațiu viu, proaspăt, emergent de resurse prin care își pot valorifica mai bine imaginea și înțelege mai bine publicul. Ne propunem să facilităm mecanisme contemporane și să rămânem racordați, dincolo de tendințe, la spiritul individului, la autenticitate și la acest mental colectiv tânăr. Știi cum e o fotografie care spune mai bine de 1000 de cuvinte? Asta ne dorim: să explorăm acele cuvinte și să le traducem pe înțelesul tuturor, în termeni de calitate și de responsabilitate socială la nivel micro și macro.

Cine suntem

Anca Miron are o expertiză de 10 ani în design vestimentar, design de costum și direcție creativă pentru proiecte personale, teatru, cinema și reclame. Deține propriul label de modă, MIRON, și semnează campanii de imagine sau styling pentru alți designeri și proiecte conexe. A lucrat cu si pentru Raiffesien Bank, Petrom, Napolact, Ciucas, Teatrul National Bucuresti, Elena Gheorghe, Andreea Esca, Saga Film, Multimedia Film, Hi Film.

Ioana Cristina Casapu este creative director și fotograf, cu un background de 8 ani în brand management, comunicare și jurnalism. A lucrat cu The Group, The Practice, Godmother, Dilema Veche, Promenada, Sapte Seri, Carturesti si a derulat in paralel proiecte foto și de styling pentru clienți din România și din afara țării. Împreună ne ocupăm de managementul platformei Retro Future, de selectarea clienților, a proiectelor, de gestionarea campaniilor și de creșterea armonioasă a echipei extinse de colaboratori pe care îi reprezentă platforma.

Alături de noi sunt Alex Olteanu, la cârma comunicării platformei, Sandra Cristu, specialist în Social Media, fotografii Cristiana Negoescu, Alexandru Dan, Adrian Anechitoaie si Andreea Retinschi, consultantul de comunicare Simona Petrică, make-up artiștii Mara Rădulescu și Mihaela Vasiloi, hair stiliștii Mădălina Ștefu și Iulia Goicea, designerul Anca Adina Cojocaru (Imaculatura), Răzvan Du (montaj) și o sumă de prieteni, colaboratori și parteneri care au susținut şi susţin această călătorie.

Retro Future este o metaforă a liantului dintre trecut și viitor: prezentul nu poate exista fără o temelie consistentă și coerentă, așa cum nici viitorul nu se poate înfaptui fara un trecut colaborativ.

retrofuture.co
www.facebook.com/retrofutureagency

#ultimulrăcnet a fost un eveniment sprijinit de AVON, ROD, Imaculatura, Bicicletele Pegas, NOI – reţetar minimal cuisine, Poteca Studio & Alina Turdean, S. Miles, F64 şi Agrafa Print Services.

Bucuresti, 03.12.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *