metalshow

Publicitatea pe internet se vinde in colectie

Splendid Media Interactive a lansat o colecţie specială denumită Premium Fun, cuprinzând unele dintre cele mai atractive site-uri din România

Splendid Media Interactive a lansat un pachet de site-uri, dedicat unui public ţintă bine definit, atras de cele mai noi tendinţe în entertainment, lifestyle, cool şi fun. Acest mod de exploatare a paginilor web de lifestyle este cu totul nou, propunând o abordare de ansamblu asupra publicităţii pe internet.

Colecţia premium Fun reuneşte site-uri cunoscute, frecventate de către utilizatorii de internet, atât ca surse de informaţii, cât şi ca medii de divertisment. Primul pachet lansat în colecţia premium Fun, Mister Fun, targetează persoane care au o viaţă profesională şi socială extrem de activă, oferindu-le acestora soluţii premium, în materie de modă, travelling, muzică, cât şi de evenimente mondene.

Mister Fun asociază fiecărui moment al zilei un site din colecţie, tocmai pentru a acoperi nevoia publicului, de a avea acces la informaţii şi instrumente de divertisment.

RadioGuerrilla.ro, KissFm.ro, Carcotasii.ro, Stiletto.ro, Maze.ro, 24Fun.ro sunt site-uri vizitate din dorinţa publicului de a fi mereu în contact cu tot ceea ce este nou.

Guerrilla.ro este cel mai accesat site în materie de muzică, datorită gamei largi de informaţii şi posibilităţi pe care le oferă. De la ascultarea celor mai noi melodii, prin opţiunea de Live Radio, la serialul The Nobodies şi până la Bloguri de VIP, site-ul oferă elemente atractive care fac vizitatorii să petreacă foarte mult timp pe site.

24Fun.ro este unul dintre cele mai cunoscute ghiduri de petrecere a timpului liber, iar bilete.ro unul dintre cele mai folosite site-uri pentru cumpărarea biletelor on-line.

Cum orice persoană care se respectă nu se pregăteşte de distracţie fără a afla cele mai noi tendinţe în modă, Stiletto.ro atrage atenţia asupra a tot ceea ce este nou într-o lume a frumuseţii, strălucirii şi creativităţii.

Dacă site-urile prezentate fac deja parte din viaţa cotidiană, Maze.ro îşi propune să deschidă lumea, tuturor celor care accesează această pagină şi astfel să facă din fiecare navigare o adevărată călătorie.

Kissfm.ro este un site care încă de la lansare şi-a câştigat un public fidel, posibilitatea de a asculta radio online, de a asculta farsele lui Jugaru precum şi prezentarea concursurilor zilnice fiind unele dintre cele mai mari atracţii pentru vizitatori. Pe lângă noutăţi, evenimente şi top-uri, site-ul mai pune la dispoziţia utilizatorilor o interfaţă prietenoasă, interactivă, prin intermediul forumului unde discuţiile se conturează în spiritul Kiss FM.  
Carcotasii.ro este un site efervescent, în care gafele din televiziune, bâlbele crainicilor, topul Ruşinică, Tocăniţa de Gazete, scenetele şi cântecele parodiate, sunt doar câteva repere ale unei emisiuni care a fost premiată de APTR în 2002 pentru Pamflet, iar în 2003 pentru Divertisment.

„Prin lansarea acestei colecţii venim în întâmpinarea clienţilor noştri care au campanii în derulare sau în pregătire, prin oferirea unui kit de comunicare către un public foarte bine conturat, care doreşte să evite rutina cotidiană şi să evadeze într-o lume cu care se identifică. Premium Fun reprezintă un concept de servicii adăugate, de publicitate online, prin care Splendid Media Interactive sugerează clienţilor săi soluţii personalizate diverselor tipuri de public, adresat în cadrul unor campanii de promovare.” a declarat Eveline Fabritius, Managing Partner Splendid Media Interactive.

Bucuresti, 27.10.2006

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *