free download 78 travel guides written by experts

Everet, Mindshare Media si Tango

prima copertă tridimensională din Romania

Mindshare Media a implementat cu succes un nou proiect de innovative media, în premieră pentru piaţa locala: prima coperta tridimesională a unei publicaţii autohtone, rezultată în urma colaborării dintre Bvlgari, celebrul producător de parfumuri si revista Tango.

Urmând succesul repurtat de Bvlgari International în luna februarie în Elveţia cu revista „Profil”, Everet Romania Internaţional, cea mai mare companie de distribuţie de profil din ţară, distribuitorul autorizat Bvlgari, a propus implementarea acestui concept şi în Romania întrucât s-a dovedit a fi ceva cu adevărat inovator pentru piaţa locală. Revista aleasă pentru a implementa această idee a fost Tango, întrucât conceptul de copertă al acesteia s-a mulat perfect pe dorinţa producătorului de parfumuri de a promova noua gamă Bvlgari Pour Femme şi Pour Homme. Cele două personaje – feminin şi masculin – care apar intotdeauna pe copertă, se transformă în acest număr al revistei în două parfumuri noi marca Bvlgari.

Acest proiect nu numai că a fost unul extrem de costisitor, însă a necesitat un partener de încredere pentru a se ocupa atât de producţia acestui număr special, cât şi de coordonarea întregului proces. Alegerea Everet a fost una dintre cele mai puternice agenţii de media de pe piata autohtona – Mindshare Media.

„Cred cu tărie că pentru a te remarca într-o piaţă extrem de încărcată din punct de vedere al prezenţei media trebuie neapărat să vii cu ceva cu adevărat nou, inovator. Dar mai mult decât atât, o condiţie absolut necesară este să găseşti partenerul de încredere, care să te ajute să implementezi acea idee cu succes şi la standardele de profesionalism pe care le doreşti, iar Mindshare a fost pentru noi partenerul ideal.”, a declarat Dan Zybaczynski, Brand Manager Everet Romania Distribution.

Acest proiect a reprezentat o adevărată provocare şi pentru Mindshare, procesul de producţie fiind unul extrem de laborios. Nu numai că şedinţa foto pentru octombrie a trebuit realizată încă din luna iunie, dar una dintre cele mai dificile misiuni ale Mindshare a fost găsirea unui furnizor care să poată realiza producţia pentru acest număr special la cele mai înalte standarde de calitate. Întreg procesul de producţie s-a realizat in Franţa pe toata perioada verii 2006, totul sub atenta coordonare a echipei Mindshare, care s-a asigurat că rezultatul – prima revistă din Romania cu o copertă tridimensională – să fie gata la timp pentru a-şi întâmpina cititorii.

„Suntem mândri că acest proiect nou pentru piaţa românească a fost implementat prin noi. Deşi a necesitat un timp de pregătire extrem de lung, rezultatul a fost unul pe măsura aşteptărilor, dovedind cât de important este să ai partenerii potriviţi într-un proiect atât de complex”, a declarat Oana Petroff, Managing Director Mindshare Media.

Bucuresti, 27.10.2006

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *