free download 78 travel guides written by experts

Publicis Events a implementat evenimentul lansarii oficiale a Spitalului Baneasa, parte a Retelei

private de sanatate Regina Maria

Publicis Events a implementat, marti, 2 octombrie, evenimentul lansarii oficiale a Spitalului Baneasa – primul spital privat din Romania dedicat femeilor si copiilor, parte din reteaua REGINA MARIA, cea mai mare retea de servicii medicale private din tara.

Proiectul vine ca urmare a pitch-ului castigat de catre Publicis Events la inceputul lunii septembrie.

Ghirlande si baloane pastelate, ospatari cu papioane uriase, printese cu diademe stalucitoare, tavi cu prajiturele si turta dulce in toate culorile curcubeului, acadele-gigant si tonete cu vata de zahar roz si bleu… Peter Pan, Minnie Mouse si cei patru magicieni isi asteptau momentul in fata unei audiente deopotriva pline de copii si oameni mari.

Era ora ca “Tea party” sa inceapa!

Conceptul evenimentului a insemnat o re-creare a copilariei adevarate, colorate si pline de surprize vesele. Pornind de la o idee care trimite la lumea fantastica a micutei Alice din „Tara Minunilor”, Publicis Events le-a oferit invitatilor un moment savuros cu magicieni si personaje coborate din basme.

Tea Party exista. Si in casele serioase, cu suflet nobil, dar si in povestile cu Palarieri, iepuri albi si copii curiosi. Aceasta ne-am dorit sa aratam si credem ca am reusit sa aducem din poveste un pic de culoare si frumusete pentru un moment atat de important. Emotional, ma simt cu atat mai apropiata de acest eveniment cu cat el reprezinta si primul meu proiect dupa revenirea din concediul de maternitate. – Smaranda Gabrielescu, Account Director la Publicis Events.

Pentru parinti, “Tea party” s-a dorit un motiv de a zambi si de a intrevede un viitor optimist. Pentru copii – un teren de cucerit, o lume fantastica, un rol de print si printesa intr-o noua poveste cu final fericit.

Am vrut sa cream un spatiu aparte: elegant, dar si jucaus, cochet, dar si plin de veselie. Sa aducem bucuria pe care o traim alaturi de copiii nostri atunci cand ei sunt sanatosi si veseli. Invitatia de a participa la acest proiect ne-a onorat si ne-am straduit sa construim o atmosfera aproape de valorile REGINA MARIA : grija, inventivitate eleganta. – Radu Baitan, Senior Producer la Publicis Events.

Evenimentul s-a bucurat de participarea a peste 200 de persoane, printre care: Alteta Sa Regala, Principesa Mostenitoare Margareta, medici reputati ai retelei, reprezentanti ai companiilor cliente, persoane publice si din mass-media, VIP-uri. Alaturi de parintii invitati, copiii au sarbatorit si ei impreuna cu personajele lor indragite.

Copiii s-au simtit minunat aseara. Cand i-a intrebat tati cum a fost la spital, raspunsul a venit foarte prompt: «Ce spital? Noi am fost la un party si am facut o excursie intr-un castel cu terasa spre mare», Alina Predescu, una dintre mamicile prezente la eveniment.

Din partea Publicis Events, au participat: Smaranda Gabrielescu – Account Director, Radu Baitan – Senior Producer, Iuri Saharov – Field Executive, Laura Nedelschi – Copywriter si Gabriel Constantinescu – Managing Director.

Numele “Regina Maria”, preluat de catre retea cu acordul Casei Regale, aduce un omagiu de necontestat Majestatii Sale Maria, bunica ultimului rege al Romaniei, Mihai I.

Nepoata a reginei Victoria a Marii Britanii, Maria a fost deopotriva Principesa de Edinburg si de Saxa Coburg si Gotha, printesa a Marii Britanii si Irlandei, sotia regelui Ferdinand si regina a Romaniei.

Regina Maria este una dintre cele mai luminoase figuri ale istoriei romanesti, cu o contributie nepretuita la intregirea neamului. Inca de la inceputul domniei sale, Regina Maria s-a dedicat cu toata pasiunea tarii de adoptie, pe care a iubit-o cu sinceritate. In timpul Primului Razboi Mondial, Regina s-a inscris ca infirmiera voluntara pentru a-i ajuta pe cei raniti si bolnavi. A scris si a publicat cartea intitulata “Tara mea”, iar banii stransi din vanzarea acesteia i-a donat in scopuri sanitare caritabile.

Reteaua privata de sanatate REGINA MARIA este cea mai mare retea de servicii medicale private din Romania, cu peste 1000 de medici permanenti si colaboratori in cele sase spitale si 18 policlinici prezente in Bucuresti si in tara. Numarul de abonati ai retelei se ridica, in acest moment, la peste 160 000.

Bucuresti, 04.10.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *