free download 78 travel guides written by experts

Bosch a pus piatra de temelie a primei fabrici din Serbia

Grupul Bosch a pus piatra de temelie pentru prima sa fabrică din Serbia, în prezenţa premierului Ivica Dacic. Centrul de producţie face parte din divizia Electrical Drives şi este în curs de construcţie în Pecinci, la aproximativ 25 de kilometri distanţă de Belgrad. Furnizor global de tehnologii şi servicii, Bosch va investi aproximativ 70 de milioane de euro în acest centru în următorii şapte ani şi are în vedere angajarea a 620 de persoane. În luna decembrie a anului trecut, Bosch a semnat contractele pentru construirea unui centru de producţie pentru ştergătoare auto, care va avea o suprafaţă de aproximativ 22.000 m2.

La ceremonie a participat, alături de premierul sârb Dacic şi de oficialii Bosch, şi Mladjan Dinkic, ministrul sârb al economiei şi finanţelor. „Suntem foarte încântaţi de colaborarea de până în prezent cu partenerii noştri locali şi suntem încrezători că proiectul se va încheia cu succes”, a declarat Jörg Hoffmann, directorul diviziei de ştergătoare auto. „Produsele de la această fabrică vor trebui să se ridice la înălţimea aşteptărilor din punct de vedere al performanţei tehnice şi al calităţii. Angajaţii vor beneficia de o instruire intensivă pentru a ne ridica la nivelul aşteptărilor”, continuă Jovanka Jovanovic, Director General Bosch în Serbia.

Bosch are sediul central în Belgrad şi este prezent în Serbia din anul 2006. Compania furnizează clienţilor săi din Serbia, Muntenegru şi Macedonia produse din domeniile tehnologie auto, scule electrice, sisteme de securitate şi termotehnică.

Noua fabrică face parte din divizia Electrical Drives Bosch. Cu aproximativ 12.000 de angajaţi şi peste 20 de centre în întreaga lume, divizia oferă soluţii şi servicii inovatoare pentru acţionarea electrică a geamurilor, coloanelor de direcţie, scaunelor şi trapelor. În plus, divizia furnizează motoare pentru sisteme de servodirecţie şi pentru vehicule electrice pe două roţi, cunoscute sub denumirea de biciclete pedelec, precum şi module pentru răcirea motorului şi sisteme de climatizare, pompe de apă, supape şi ştergătoare.

Bucuresti, 04.10.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *