free download 78 travel guides written by experts

provision® Security Days – cel mai important eveniment al anului

in lumea tehnologiilor de securitate IT

provision®, liderul pietei de securitate a informatiei din Europa de Sud-Est, a organizat in perioada 5-7 iunie, in Poiana Brasov, cea de-a treia editie a celui mai important eveniment din Romania dedicat produselor de securitate a informatiei.

Editia din acest an a reunit reprezentantii liderilor de piata din domeniu – McAfee, Juniper Networks, ArcSight, Check Point, Aladdin, Blue Coat, Qualys, F5 Networks, RSA Security, Crossbeam, Sonic Wall, Imperva, Guidance Software etc., care au profitat de ocazie pentru a prezenta, impreuna cu provision®, cele mai noi tendinte din domeniul securitatii IT pe plan mondial.

Pe langa prezentarea celor mai noi evolutii din domeniu, manifestarea a inclus si foarte multe sesiuni interactive, demonstratii tehnice si intalniri dedicate diverselor nise ale acestui domeniu de varf al tehnologiei informatiei.

Evenimentul a reunit peste 200 de invitati, reprezentand atat cele mai importante companii romanesti din Top 100, cat si organizatii din sectorul public, carora li s-au alaturat cei mai importanti integratori si reselleri IT din Romania.

Sarea si piperul manifestarii a fost data de sesiunile de demonstratii tehnice pe echipamente aflate in premiera in Romania, printre cele mai importante teme prezentate numarandu-se: solutii de prevenire a fraudelor electronice si a scurgerilor de informatii, tehnologii de management al identitatii, solutii de accelerare a accesului la aplicatii critice de business precum si produse de inalta performanta destinate furnizorilor de servicii si operatorilor de telecomunicatii. Nu in ultimul rand, provision® a adus in premiera in Romania cele mai avansate echipamente de simulare a comportamentului retelelor si infrastructurilor de servere si aplicatii in fata unor atacuri informatice.

Bucuresti, 09.06.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *