free download 78 travel guides written by experts

TBWAMERLIN “Eco Heroes” au curatat peste 2 ha din padurea Baneasa

Vineri, 5 iunie, TBWA\MERLIN a decis sa-si inchida usile, luminile, calculatoarele si sa faca un bine mediului inconjurator. In ziua Carbon Neutral Day, angajatii TBWA\MERLIN (supra-numiti “Eco Heroes”) si-au lasat acasa masinile si au venit cu autobuzul pana in padurea Baneasa, una dintre principalele zone verzi din jurul Bucurestiului, pentru a o curata.

Toate elementele au fost “green”: sacii in care s-au colectat deseurile au fost realizati din materiale publicitare outdoor refolosite, placutele care anuntau ca zona a fos curatata de TBWA\MERLIN din lemn reciclat, sticlele din care am baut apa au fost si ele reciclate etc.

Conform reprezentantilor Directiei Silvice Bucuresti, care au coordonat voluntarii TBWA\, zona curatata de angajatii agentiei este de parox. 2 hectare, iar gunoaiele stranse cantaresc aproape o tona.

“Luate individual, genul acesta de actiuni au un impact mic. Dar vazute ca model si ca vointa de implicare ar putea fi modalitatea reala de a lupta impotriva deteriorarii propriei noastre planete. Pornind de la acest principiu, ceea ce a facut azi TBWA\MERLIN, precum si celelalte 237 de birouri ale retelei, urmareste sa creeze un trend, o molima green care sa ne cuprinda pe toti”, spune Liviu Lambrino, Managing Director TBWA\MERLIN despre actiunea de ecologizare desfasurata in cadrul platformei Eco Heroes.

Bucuresti, 09.06.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *