free download 78 travel guides written by experts

Protagonistele Next Top Model la un pas de tragedie

Fetele aterizează cu greu în Tunisia, în condiţii meteo de coşmar

Protagonistele Next Top Model aşteaptă nerăbdătoare şi vesele sosirea în Tunisia, frumoasa locaţie unde vor filma pentru cel de-al doisprezecelea episod al show-ului, când o furtună violentă le tulbură zborul. Fetele trăiesc clipe de coşmar, într- atmosferă terifiantă. Cătălin le aşteaptă îngrozit la hotel. După aproximativ o oră, avionul reuşeşte să aterizeze în siguranţă, în aplauzele tuturor.

Pentru cel de-al doisprezecelea episod Next Top Model, Botezatu le-a pregătit celor cinci frumoase domnişoare rămase în competiţie provocări extraordinare într-o locaţie de vis – extravaganta Tunisia. Deşi exotica ţară africană se poate lăuda cu o climă caldă şi plăcută, cu puţin înainte de sosirea fetelor s-a dezlănţuiti o furtună de coşmar.

Au fost clipe groaznice. Palmieri imenşi erau culcaţi la pământ de vântul puternic, iar tunetele şi fulgerele ofereau o privelişte înfricoşătoare pe hublourile avionului, iar vuietul furtunii era de nedescris, aveau să povestească fetele la aterizare. Până şi stewardesele păreau panicate, deşi încercau să pară cât mai calme. Cătălin, sosit cu câteva zile înainte la locaţie, le aşteaptă pe concurente ca un leu în cuşcă. Până şi angajaţii hotelului spun că aşa ceva nu s-a mai văzut. Marea este foarte agitată, iar valurile de peste 4-5 metri au inundat complet plaja.

După aproximativ o oră de foc, Bote află că avionul a aterizat cu bine şi că fetele tocmai au pornit către hotel. De bucurie, designerul vrea să le facă o glumă, pentru a le face să uite de groaznica sperietură. Impreună cu trupa sa de manechini, el pune la cale un scenario cel puţin hilar. Îmbrăcat de vară, cu ochelari de soare, în ciuda furtunii de afară, el întâmpină concurentele urându-le bun venit în însorita Tunisie.

Bucuresti, 29.11.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *