free download 78 travel guides written by experts

Protagonistele Next Top Model gafeaza din nou la o prezentare de moda

Botezatu răbufneşte: “Sunteţi varză, varză…varză!!!”
   
Un nou episod Next Top Model, o nouă provocare pentru protagonistele show-ului: o prezentare de modă cu tematică inspirată din cel de-al Doilea Război Mondial şi o coregrafie uşor teatrală, cu un aer retro, în faţa unui public numeros. Una dintre concurente gafează din nou. Cătălin răbufneşte şi se iscă un scandal în toată regula între fete, care durează până târziu în noapte. Telespectatorii Antenei 1 vor putea urmări întreaga dispută a fetelor în această seară, de la 20:20, într-un nou episod Next Top Model by Cătălin Botezatu.

Pentru cel de-al patrulea episod Next Top Model, Cătălin le-a pregătit frumoaselor concurente o prezentare de modă cu o tematică inspirată din cel de-al Doilea Război Mondial şi o coregrafie uşor teatrală, printre avioane, tunuri şi rachete.     
Cătălin le prezintă fetelor podiumul şi încep imediat repetiţiile. Catwalk-ul nu pare să fie un element de dificultate. Adevărata provocare însă este coregrafia uşor teatrala, cu un aer retro şi uşor efervescent. Frumoasa Gina a tras şi de această dată lozul câştigător, observă îmbufnate celelalte domnişoare, Cătălin încredinţându-i un rol cheie în prezentare. Show-ul va avea loc în faţa unui public de peste 300 de invitaţi de vază astfel că, subliniază el grav, nu admite nicio ezitare.

Partea cea mai grea a coregrafiei este chiar la debutul prezentării. Iuliana, Flori şi Iulia, cele trei şarmante însoţitoare de bord intră cu brio în pielea personajelor interpretate. e vizibil emoţionată. Numai ce a reuşit să depăşească angoasele primei greşeli şi gafează din nou. Cătălin o priveşte stupefiat. Nici nu apucă să spună ceva, că o altă concurentă face o greşeală de neiertat, spune designerul. Irina pur şi simplu o împinge pe Karin de pe scenă.

Iuliana sare imediat în apărarea lui Karin: „Îmi venea să o iau de păr. I-am zis, <<ţi-aş da nişte palme să nu te vezi, nesimţito! Ai stricat tot… şi poza ei, şi tot!>>” Irina însă nu se sinchiseşte prea tare, crede că atitudinea Iulianei nu e fair play şi că vrea doar să se dea în stambă.
Cătălin însă nu se poate abţine: „Dacă ea era lipită de zid, nu trebuia să faci aşa. Trebuia să aştepţi să plece ea, nu ţi-am spus asta??? Nu trebuia să îi zici <<pleacă de pe scenă!>> Ce, eşti la coadă la carne? Dacă îţi arăt filmarea o să vezi..Meriţi să te dau afară. Ai tupeul să îmi zici că nu i-ai spus pleacă de pe scenă?Cum poţi să faci aşa ceva într-o prezentare de modă? Dacă continuaţi în halul ăsta să ştiţi că nu o să ajungeţi niciuna departe. Îmi pare rău să vă spun, dar faţă de fetele din primul sezon sunteţi varză, varză…varză! Asta e tot ce aţi învăţat până acum de la mine? Asta e tot ce puteţi să daţi? Am ales cele mai frumoase femei, dar sunteţi cele mai slabe!” a tunat designerul.

Lucrurile însă nu se opresc aici. La miezul nopţii Cătălin este anunţat că în vila fetelor e zarvă mare. Fetele continuă cearta şi aici, ba chiar au trecut la ameninţări şi vorbe urâte. Irina susţine că fetele au venit în camera ei, au ameninţat-o şi au jignit-o în fel şi chip. Cătălin încearcă să le liniştească şi le sfătuieşte să se odihnească pentru că urmează o zi grea pentru ele, ba chiar le ameninţă şi el că le va face ziua şi mai grea pentru ce au făcut.

Deşi par să înţeleagă mesajul lui Cătălin, fetele continuă cearta şi după plecarea lui. Iuliana o ameninţă pe Irina: „Vrei să îţi trag un pumn să nu te vezi?” Tensiunea acumulată pe parcursul zilei îşi spune acum cuvântul. Lucrurile par să scape de sub control. Nu e chip să le linişteşti pe fetele dezlănţuite. Scandalul se amplifică de la o clipă la alta şi riscă să degenereze într-o adevărată bătălie. Echipa de producţie este nevoită să intervină, cerându-le fetelor să se retragă fiecare în camerele lor.  Telespectatorii Antenei 1 vor putea urmări întreaga dispută a fetelor în această seară, de la 20:20, într-un nou episod Next Top Model by Cătălin Botezatu.

Bucuresti, 06.10.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *