free download 78 travel guides written by experts

Fares – un brand romanesc de top

Brandul Fares de ceaiuri şi suplimente naturale a debutat în acest an în ,,Topul celor mai puternice 50 de branduri româneşti”, ocupând locul 28. Prin aceasta clasare, tradiţia şi calitatea produselor Fares sunt atestate public de către consumatori.

În acest an ,,Top 50 cele mai branduri româneşti” nu a mai fost realizat din perspectiva financiară, corporatistă, ci din perspectiva investiţiei de încredere şi afectivitate care le sunt acordate brandurilor de către consumatori.

Topul îşi propune să identifice valorile naţionale şi să schimbe percepţia negativă pe care o au consumatorii faţă de tot ceea ce este românesc. Topul este un studiu realizat de revista Biz şi Unlock Market Research, în cadrul conferinţei BrandRo.

Dacă până acum categoria ,,ceaiuri” nu a fost una foarte populara în România, brandul Fares a reuşit să se întipărească în minţile consumatorilor în special în decursul timpului, comercializând produse de calitate, foarte îndrăgite de către consumatori.

,,Suntem foarte bucuroşi că am fost incluşi în topul celor mai puternice branduri româneşti din acest an. Acest lucru certifică încă o dată calitatea produselor Fares și respectul pe care îl purtăm față de consumatori. Credem în valorile naționale și în progres. Ne bucurăm că românii ne îndrăgesc și ne folosesc produsele, lucru demonstrat de locul obținut ”, declară Adelina Hanciu, brand manager Fares.

Cu sediul în Orăștie, Fares ocupă locul 1 pe piața remediilor din plante medicinale din România . Fares este un brand în totalitate românesc, axat pe tradiție. Istoria Fares începe în anul 1929 cu ,,Digitalis – Prima Cooperativă Română Pentru Cultivarea Plantelor Medicinale Orastie” unde se cultivau plante medicinale care erau apoi prelucrate sub formă de ceaiuri, siropuri sau uleiuri esențiale. Firma dispunea de uscătorie, extractoare, secții și mașini pentru condiționarea și tocarea plantelor, dar și de laboratoare pentru analize, utilități care au fost păstrate și modernizate.

În prezent, Fares cultivă plante medicinale pe terenuri proprii (peste 200 de hectare), deține culturi ecologice, linii de fabricație și laboratoare de cercetare moderne. Calitatea este garantată prin implementarea sistemului de management al calității ISO 9001:2008, a celui de siguranță alimentară HACCP și a sistemului GMP (fabricația produselor pe linii de medicamente pentru uz uman).

Pentru a produce suplimente și ceaiuri de calitate superioară și eficace terapeutic, medicii, farmaciștii, biologii și chimiștii de la Fares selectează și combină optim plantele, valorificând tradiția și beneficiind de cele mai noi descoperiri științifice. Printre produsele create de Fares se numără: ceaiuri, siropuri, uleiuri esentiale, unguente și creme, tincturi , capsule și comprimate.

Bucuresti, 06.10.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *