metalshow

Prooptiki Romania prezinta: MyMovie.ro

La trei ani de la înfiinţare, www.MyMovie.ro devine cea mai recentă achiziţie a Prooptiki România şi se relansează într-o nouă „distribuţie”, mai hotărât ca niciodată să devină lider naţional în vânzarea online de filme. Oferta bogată, preţurile fără concurenţă şi facilităţile de prezentare şi cumpărare online sunt doar câteva din atuurile care susţin noul MyMovie.ro în „obiectivul” cinefililor.

Pe 7 iulie 2006, MyMovie.ro îşi deschidea, virtual, porţile. În cei 3 ani de activitate, magazinul online a avut peste 6.500 de clienţi, mai mult de 10.000 de comenzi onorate şi peste 3.000 de titluri, în 3 formate (DVD, Blu-Ray şi CD), recomandându-se drept cel mai complet magazin online de film din România. Acum, în urma achiziţiei efectuate de Prooptiki România, MyMovie.ro se alătură portofoliului de branduri celebre deţinute de distribuitorul local, precum Disney, Sony Pictures, Paramount, DreamWorks, Universal Studios şi BBC. Noul început şi beneficiile cu care magazinul şi-a propus să-şi (re)cucerească vizitatorii îndreptăţesc echipa MyMovie.ro să vizeze un obiectiv la fel de ambiţios ca însăşi industria filmului: primul loc în piaţa online de home entertainment. Şi nu e doar un scenariu!

Îmbinând pasiunea pentru filme cu facilităţile comerţului electronic, MyMovie.ro şi-a obişnuit vizitatorii cu prezentări detaliate ale caracteristicilor tehnice, care permit cinefililor să-şi aleagă produsele în funcţie de sistemele de sunet, de mediile de stocare sau formatele de ecran preferate. Gama largă de produse, preţurile competitive, diversele facilităţi de (pre)comandă şi plată, precum şi livrarea promptă, prin curierat rapid, la o taxă unică de numai 10 lei sau gratuitatea livrării pentru comenzile de minim 95 de lei sunt tot atâtea atuuri care anunţă că, pentru MyMovie.ro, poziţia de lider pe piaţa online de filme este mai mult decât o promisiune.

„Ne propunem să avem o gamă cât mai largă de produse pentru a răspunde celor mai variate dorinţe ale clienţilor noştri şi să asigurăm cea mai promptă şi profesionistă modalitate de livrare. Valorile care ne definesc sunt rapiditatea şi flexibilitatea”, declară Şerban Beldie, Marketing Manager MyMovie.ro.

În prezent, MyMovie.ro este singurul magazin online românesc specializat în vânzarea online de filme în format DVD şi Blu-Ray şi are cea mai cuprinzătoare ofertă, cu peste 2.000 titluri disponibile. Cu prilejul relansării, pe tot parcursul lunii noiembrie 2009, MyMovie.ro îşi întâmpină clienţii cu o reducere de 10% la toate produsele din categoria DVD, plus alte promoţii şi surprize.

Bucuresti, 06.11.2009

{mosloadposition user9} {mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *