metalshow

O noua premiera in industrie: Lexmark lanseaza imprimanta laser cu solutii integrate si ecran tactil

Sunt de asemenea lansate noi dispozitive laser color şi monocrom, care completează gama Lexmark, pentru a răspunde unei game mai largi de cerinţe ale clienţilor

Lexmark International, Inc. lansează în România prima imprimantă laser monocrom A4 din industrie cu ecran tactil, care oferă companiilor posibilitatea de a profita de o platformă puternică de soluţii şi de a eficientiza activitatea. Imprimanta novatoare laser monocrom Lexmark T656dne le permite clienţilor să extindă utilitatea dispozitivului pentru a răspunde cerinţelor specifice afacerii lor utilizând structura premiată Embedded Solutions Framework (eSF) de la Lexmark.

Lexmark a primit recent de la Buyers Laboratory Inc. premiul pentru realizări remarcabile „Outstanding Achievement Award”, datorită introducerii în varianta standard a capabilităţilor cu valoare adăugată ale platformei eSF. Acest lucru le permite clienţilor să aibă acces la soluţii personalizate, specifice industriei din care fac parte, prin care să accelereze procesele legate de imprimare, să sporească productivitatea şi să reducă volumul de hârtie folosită.

„Soluţiile noastre puternice, lidere în industrie, integrate în dispozitivele noastre laser monocrom extrem de fiabile, vor permite noului T656dne să ofere grupurilor mari de lucru mai multă eficienţă şi productivitate în fiecare zi”, a spus Marty Canning, vicepreşedinte Lexmark şi preşedinte al Diviziei de Soluţii de Servicii de Printare din cadrul companiei. „În plus, noile imprimante laser color şi monocrom şi noile multifuncţionale laser monocrom continuă să lărgească gama noastră de produse şi să ofere clienţilor mai multe opţiuni decât până acum, atât pentru grupuri de lucru mici, cât şi pentru cele mari”, a completat Canning.

Lexmark T656dne

Imprimanta laser monocrom Lexmark T656dne oferă capabilităţi de soluţii pentru grupuri mari de lucru, oferind acces la aplicaţii preintegrate şi personalizabile prin simpla atingere a unui icon. Utilizatorii vor descoperi în Lexmark T656dne nenumărate aplicaţii unice, disponibile de pe ecranul tactil color de 17,8 cm:
· Forms and Favorites (Formulare şi Setări favorite), care contribuie la reducerea pierderilor asociate cu formele preimprimate
· Eco Settings (Setări Eco), care ajută la economisirea energiei şi reduce risipa de pagini şi toner
· Showroom, care arată posibilităţile de utilizare a ecranului tactil ca şi mediu unic de comunicare
· Change Background (Schimbă fundalul), le permite utilizatorilor să afişeze sigla companiei sau să personalizeze imaginea de fundal
· Change Language (Schimbă limba), care poate fi activată în timpul setării şi permite utilizatorilor în medii multi ligvistice să schimbe limba de afişare

Lexmark T656dne, care imprimă la viteze de până la 53 de pagini pe minut (ppm), este livrată cu un duplex integrat, pentru a reduce pierderile de hârtie şi cu un hard disk de mare capacitate, pentru a suporta aplicaţiile software personalizate.

Pentru o demonstraţie video a soluţiilor şi capabilităţilor novatoare ale Lexmark T656dne, accesaţi pagina "LexmarkNews" pe YouTube.

Lexmark X546dtn, C546dtn şi E462dtn

Trei noi produse laser au fost de asemenea introduse, cu scopul de a oferi mai multă valoare clienţilor care imprimă frecvent şi în cantităţi foarte mari. Totodată, a fost extinsă astfel linia de produse de imprimare premiate ale Lexmark.

· Multifuncţionalul laser color Lexmark X546dtn şi imprimanta laser color Lexmark C546dtn: sunt concepute pentru grupuri de lucru mici şi mijlocii sau birouri aglomerate care au nevoie de un dispozitiv accesibil care oferă caracteristici ce sporesc productivitatea, precum şi imprimări color de calitate profesională. Ambele modele includ în varianta standard un Duo Drawer (sertar dual) Lexmark, cu o capacitate standard de intrare de până la 900 de pagini, cea mai mare din gama de imprimante şi multifuncţionale laser color sub 1.000 de euro. În plus, pentru clienţii care au nevoie de o capacitate chiar şi mai mare pentru hârtie, un nou sertar de 550 coli permite încărcarea a până la 1.450 de pagini. Lexmark X546dtn şi Lexmark C546dtn se livrează cu mai mult toner decât principalul competitor, de până la 4.0001 de pagini pentru fiecare culoare, şi de până la 8.000 de pagini pentru cartuşul de toner negru de foarte mare capacitate, ceea ce presupune mai puţine intervenţii din partea clientului şi ajută la reducerea costurilor de deţinere, oferind un cost mic pe pagină.

· Imprimanta laser monocrom Lexmark E462dtn: fiind ideală pentru grupuri de lucru mici şi medii, imprimanta laser monocrom Lexmark E462dtn ajută clienţii să minimizeze costurile cu imprimarea, protejând în acelaşi timp mediul. Cartuşul aftermarket (ce poate fi cumpărat ulterior), cu capacitatea de 18.000 de pagini, care poate fi reciclat asemenea tuturor cartuşelor de toner de la Lexmark, este foarte potrivit pentru clienţii care îşi doresc un cost pe pagină scăzut. Un sertar de 250 de pagini este inclus în pachetul standard, pentru a maximiza capacitatea de intrare.

Seria Lexmark W850 şi X860

Lexmark a lansat de asemenea opt noi modele de imprimante şi MFP pentru cerinţe de format A3, destinate grupurilor de lucru mari.

Seria de multifuncţionale laser monocrom X860 de la Lexmark: aceste multifuncţionale departamentale fiabile integrează capabilităţile mai multor unităţi de sine stătătoare şi oferă performanţă ridicată cu cele mai bune caracteristici de securitate, numeroase opţiuni de intrare şi de finalizare a documentelor, precum şi viteze de imprimare de la 35 ppm la 55 ppm, toate putând fi prevăzute opţional cu fax.

Seria Lexmark X860, cu ecran tactil color de 22,9 cm, le oferă un avânt important grupurilor de lucru, permiţând personalizarea pe baza cerinţelor de business, pentru a accelera şi simplifica procesele complicate.

Perforarea şi stivuirea cu offset, precum şi alte posibilităţi avansate de finalizare a documentelor sunt disponibile opţional, pentru a ajuta grupurile de lucru ocupate din mediile de lucru cu imprimare intensivă să obţină un maxim de productivitate.

Clienţii vor constata că sunt necesare mai puţine intervenţii atunci când utilizează echipamentele din Seria Lexmark X860, datorită posibilităţilor extrem de polivalente de manipulare a hârtiei şi a cartuşelor de toner de mare capacitate. Cu ajutorul opţiunilor disponibile capacitatea de intrare poate fi extinsă până la 5.100 coli iar cartuşele de toner au o capacitate impresionantă de 35.0002 pagini.

Imprimantele laser monocrom Lexmark din Seria W850 sunt echipamente robuste ce oferă o capacitate excepţională de intrare şi fiabilitatea de care grupurile de lucru ocupate au nevoie, la care se adaugă avantajele date de suportul pentru medii de imprimare format A3 şi posibilităţile opţionale de finalizare a documentelor. Cu ajutorul inteligenţei încorporate ce menţine fluentă coada de imprimare, echipamentele Lexmark din Seria W850 reprezintă pentru orice client calea clară către o mai mare eficienţă.

Produsele anunţate astăzi sunt disponibile în România prin reţeaua de parteneri Lexmark şi online la www.lexmark.ro

Toate preţurile, caracteristicile, specificaţiile şi capabilităţile pot fi modificate fără o notificare prealabilă.

1 Capacitate medie continuă neagră sau continuă compozită CMY a cartuşului, declarată în conformitate cu standardul ISO/IEC 19798
2 Capacitate medie continuă neagră cartuşului, declarată în conformitate cu standardul ISO/IEC 19752

Bucuresti, 04.11.2009

{mosloadposition user9}

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *