free download 78 travel guides written by experts

Promotie BitDefender la CERF

2 ani  de licenţiere la preţ de 1 an şi un nou produs BitDefender la CERF

Divizia BitDefender a SOFTWIN vine în acest an la CERF cu o super promoţie. Vizitatorii care vor cumpăra o licenţă pe un an BitDefender 9 Internet Security sau BitDefender 9 Professional Plus vor primi licenţiere pentru doi ani, un premiu pe loc şi vor participa la tombola BitDefender. Marele premiu este un notebook DELL INSPIRON 1300, premiul II un aparat foto Nikon COOLPIX 4600 iar premiul III constă în memorii flash USB. Se estimează o dublare a vânzărilor pe perioada acestei promoţii.

BitDefender va aduce la CERF şi un produs în premieră mondială. BitDefender Mail Protection for Enterprises, un produs la care s-a lucrat mult în ultimul an şi care a făcut obiectul unei campanii internaţionale de testare. Peste 500 de specialişti din 44 ţări au participat la concurs iar marele premiu de 1000 de beri şi o excursie la Bran a fost câştigat de un croat. BitDefender Mail Protection for Enterprises este o soluţie de securitate care asigură filtrarea de viruşi, spam şi spyware serverele de mail cu trafic intens, realizată pentru a face mai uşoară administrarea protecţiei pentru un număr mare de utilizatori.  
 
BitDefender este brandul românesc care se remarcă printr-o prezenţă constantă la cele mai renumite târguri şi expoziţii cu profil IT&C din întrega lume (Cebit – Hanovra, TINE – Amsterdam, Distree – Monte Carlo, InfoSecurity Londra, InfoSecurity New York, Linux World Boston etc).  

Prezenţa în toate punctele fierbinţi ale IT-ului mondial se înscrie în strategia BitDefender de a fi în contact permanent cu clienţii actuali sau potenţiali din întreaga lume.

“Venim la această ediţie a CERF, după ce, în decursul ultimului an am depăşit constant în topuri soluţiile renumite de securitate. Vom prezenta inovaţii tehnologice recent premiate de către cele mai prestigioase autorităţi internaţionale în domeniu, precum şi concepte noi în domeniul securităţii IT”, a declarat Oliviu Talianu, BitDefender Regional Manager.

Standul Bitdefender – 5046 – este situat in pavilionul 15.

Despre BitDefender™
BitDefender este o suită de peste 54 de soluţii pentru satisfacerea nevoilor de securitate ale mediului IT actual, oferind administrarea eficientă a ameninţărilor informatice pentru peste 41 de milioane de utilizatori individuali si din corporaţii, în mai mult de 100 de ţări.
Realizată pentru a oferi protecţie completă reţelelor şi sistemelor companiilor, gama de soluţii BitDefender cuprinde, pe lângă produse pentru protecţia antivirus, antispam, personal firewall şi soluţii de administrare a securităţii. De asemenea, echipa BitDefender oferă consultanţă organizaţiilor în realizarea şi stabilirea politicilor de securitate a datelor pentru reţelele de calculatoare.
BitDefender este o divizie a SOFTWIN SRL, al cărei sediu central se află în România, la Bucureşti. SOFTWIN are reprezentanţe externe în Germania, Marea Britanie, Spania şi SUA.

Bucuresti, 2.05.2006

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *