free download 78 travel guides written by experts

Noua strategie Juniper Networks

Juniper Networks lanseaza strategia de implementare a platformelor de accelerare a aplicatiilor. Aceasta strategie se bazeaza pe solutionarea problemelor legate de performanta aplicatiilor generate de consolidarea centrelor de date, centralizarea serverelor si distribuirea utilizatorilor la nivel global.

Prin nivelul calitativ al competentelor de baza in domeniul securitatii si al accelerarii aplicatiilor, Juniper Networks ofera o strategie comprehensiva, pragmatica si sistematica pentru accelerarea unui numar cat mai mare de aplicatii, pentru cresterea gradului de scalabilitate, vizibilitate si raportare.

Strategia Juniper Networks de accelerare a aplicatiilor include noi capabilitati create pentru a raspunde necesitatilor generate de latimea de banda limitata, de tipologia aplicatiilor si de managementul sistemelor din mediul distribuit si extins al companiei. Aceasta strategie se bazeaza pe liniile de produse Juniper Networks DX si WX/WXC si va fi implementata in cadrul unei suite extinse de platforme de accelerare a aplicatiilor.

"Numeroase companii obisnuiesc sa-si concentreze intr-un singur punct centrele de date pentru a-si consolida sistemul de securitate informatica, pentru a se conforma standardelor internationale si pentru a obtine un control mai bun al resurselor IT ale companiei," declara Eric Siegel, Analist Senior in cadrul Burton Group. "Administratorii IT au nevoie de solutii bine integrate de accelerare a aplicatiilor pentru a oferi utilizatorilor lor distribuiti la nivel international un timp bun de raspuns si disponibilitate WAN, fara compromiterea securitatii si fara crearea de dificultati in cadrul managementului de sistem."

Platformele de accelerare a aplicatiilor DX si WX/WXC oferite de Juniper Networks cresc productivitatea utilizatorilor finali si minimizeaza impactul numeroaselor protocoale printre care TCP, HTTP, CIFS si MAPI. Platformele de accelerare cresc productivitatea si eficienta prin extinderea strategica a beneficiilor oferite de procesele de accelerare a unei categorii extinse de aplicatii, de la cele bazate pe IP pana la cele bazate pe Web, inclusiv SAP, SQL, Microsoft File Services si Exchange.

Bucuresti, 2.05.2006

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *