free download 78 travel guides written by experts

Vanzarile Help Net au crescut cu 100% în ultimele 12 luni

În perioada martie 2005 – martie 2006, farmaciile Help Net au înregistrat o creştere a vânzărilor de 100% în comparaţie cu anul precedent. În plus, în primul trimestru al acestui an au fost deschise opt noi farmacii. Help Net este reţeaua de farmacii cu cel mai dinamic ritm de dezvoltare din România.

Reţeaua Help Net va investi în dezvoltare peste 1,5 milioane de euro în 2006, iar sfârşitul anului o va găsi cu 120 de farmacii şi 900 de angajaţi, mai mulţi cu 200 decât are acum.

De la o cifră a vânzărilor de 300.000 euro şi 11 locaţii în 2000, Help Net a ajuns la un volum al vânzărilor în ultimele 12 luni de 31,5 milioane de euro şi o reţea de 90 de farmacii. Compania este puternic implicată în viaţa comunităţii, oferind de peste trei ani programe de consiliere medicală gratuită sub numele Help Net Confident, în dorinţa de a ajuta, educa şi informa pacienţii despre importanţa stării lor de sănătate, despre prevenirea şi tratarea la timp a anumitor  afecţiuni.

„Help Net este un succes. Un succes care ne impune să mergem mai departe. Suntem farmacia unde te simţi bine, iar cele cele mai importante lucruri rămân profesionalismul şi deschiderea cu care îi tratăm pe cei care vin în farmaciile noastre – un sfat avizat şi un zâmbet cald”, declară Isabelle Iacob, Director General Help Net..

Bucuresti, 2.05.2006

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *