free download 78 travel guides written by experts

Proiectul Vascul Arte lanseaza Campania de preventie vasculara si protectie sociala „Ai grija de

picioarele tale!”

Privite pentru mult timp drept probleme pur estetice, varicele au fost trecute cu vederea din randul problemelor de sanatate.

Statisticile recente confirma faptul ca 70% dintre romani sunt afectati de probleme minore vasculare si 35 % sufera de boala varicoasa. Romania se situeaza astfel in topul alarmant al tarilor Comunitatii Europene cu cel mai mare numar de persoane afectate. Problemele vasculare netratate si neprevenite creaza la randul lor alte afectiuni ce dezechilibreaza organismul nostru.

Astfel, specialistii cardio-vasculari si flebologi de la Clinica Vascul Arte trag un semnal de alarma si lanseaza campania de preventie vasculara si protectie sociala: “Ai grija de picioarele tale!”, campanie al carui scop este accesul la informatie si indrumarea medicala de calitate. In plus campania vizeaza ajutorarea unor categorii sociale a caror forta financiara nu permite un acces facil la solutiile moderne operatorii.

Intr-un secol al tehnologiei medicale, informarea asupra solutiilor de interventie ambulatorii este o necesitate pentru pacient. Drept urmare, prima etapa a campaniei “Ai grija de picioarele tale” va debuta in data de 28 Aprilie si va dura pana la 1 octombrie 2011.

O prima modalitate de informare a fost identificata alaturi de site-ul www.topdeals.ro.
Specialistii de la Clinica VasculArte vin in intampinarea pacientilor cu potentiale probleme vasculare cu o oferta de neegalat in care informarea este pusa pe primul plan. Astfel, pe 28 Aprilie se da startul campaniei prin www.topdeals.ro, printr-o oferta limitata prin care pacientii platesc doar 299 RON in loc de 500 RON pentru o consultatie cu un specialist in chirurgia vasculara de la clinica Vascul Arte, o
ecografie Doppler, o masurare de picior pentru ciorapii de compresie si o
pereche de ciorapi medicinali marca Thuasne Venoflex. 40% reducere pentru
picioare perfecte!

“Pacientii vor beneficia astfel de sfaturile unor specialisti de top in chirurgia vasculara dar si de metode de preventie estetice, confortabile si inovative: ciorapii de compresie Thuasne Venoflex.
Nu orice ciorap de compresie existent pe piata romaneasca intruneste atat parametrii medicali de eficienta cat si criterii estetice. Suntem intr-un secol in care femeile pun accent pe aspectul estetic, si din pacate foarte putini producatori reusesc sa revolutioneze acest domeniu si sa satisfaca dorintele pacientilor cu succes si in acelasi timp produsul sa se bucure de eficienta medicala si acordul nostru.” a declarat Dr. Philippe Blanchemaison.

Recomandata de renumitul medic flebolog francez Philippe Blanchemaison, gama Thuasne Venoflex este o gama performanta si estetica ce previne oboseala, crampele manifestate la nivelul gambelor, umflaturile gleznei, durerile pulpei, senzatia de furnicaturi, edemele, telanjectaziile (mici vase subcutanate dilatate), varicozitatile, dar si varicele.

“Purtand ciorapi de compresie, persoanele cu probleme venoase isi vor usura circulatia venoasa prin exercitarea presiunii de jos in sus. Reducand capacitatea venei, compresiunea permite strangerea peretilor acesteia si stimularea fluxului sanguin, micsorand riscul de edem si evitand recidivele.” a adaugat Dr. Toni Feodor.

“Ne-am indreptat atentia si asupra categoriilor sociale a caror castiguri financiare sunt limitate. Nu oricine isi poate permite o interventie chirurgicala moderna ambulatorie “fara urme”, adica fara cicatrici. Din pacate asigurarile de sanatate pe care pacientii le platesc, luna de luna, din salariul castigat, nu acopera costurile pentru interventiile moderne ambulatorii. Solutiile de tratare a bolilor venoase pe care noi le practicam sunt moderne, non-invazive, ambulatorii, fara urme si fara durere. Clinica Vascul Arte ofera solutii de tratament pentru cele mai simple cazuri, pana la cele mai complicate: varicozitati, edem, varice, tromboflebite, tromboze si ulcer varicos, prin solutii precum scleroterapia cu substanta sclerozanta sau spuma, dar si tratamente cu masina cu vapori de abur, laser sau ablatia prin radiofrecventa pentru afectiunile avansate ale bolilor varicoase.” a adaugat doctorul Rene Milleret, specialist flebolog

Campania “Ai grija de picioarele tale”, ofera discounturi de 10% pentru studenti (in baza carnetului de student), 20% reducere pentru interventiile operatorii non-invazive pentru pensionarii cu venituri de pana in 1500 RON si pentru someri, in baza actelor doveditoare.

In plus, datorita faptului ca varicele se manifesta la persoanele cu slujbe ce necesita un minim de 6 ore de lucru in picioare, campania noastra “Ai grija de picioarele tale!” le ofera persoanelor cu astfel de slujbe (exemple de categorii sociale: chelneri/chelnerite, muncitori in fabrica, vanzatori, brutari, stilisti, etc) un discount de 15%, in baza copiei dupa incadrarea la locul de munca si a unei descrieri a slujbei, in care sa se sublinieze timpul petrecut in picioare la locul de munca.

“Ne dorim sa fim aproape de oamenii care au nevoie de noi, si bineinteles sa facilitam accesul lor la solutiile si interventiile moderne.” a mai adaugat Dr. Gabriela Popescu.

Campania “Ai grija de picioarele tale!” initiata de doctorii francezi si romani ce au infiintat proiectul Vascul Arte (www.vascularte.ro), sub egida excelentei in serviciile medicale moderne non-invazive, va avea si o discutie libera intre medici si pacienti planificata pentru vara anului 2011, unde sunt invitati sa se afilieze si alte cadre medicale ale caror principii se identifica cu cele ale proiectului Vascul Arte.

Clinica Vascul Arte, situata in Bucuresti, zona Dorobanti, pe Str. Putul lui Zamfir Nr. 18 beneficiaza de un spatiu de 440 mp, iar pacientii se bucura de protocoale de tratament la standarde europene. Clinica are 2 blocuri operatorii, dotate cu tehnologie de varf (monitorizare, anestezie, ecografe, laser), 4 cabinete de consultatii dotate cu ecografe de ultima generatie si 4 rezerve pentru odihna post-operatorie(televiziune prin cablu, DVD, WiFi, CD Player). Pentru o experienta cat mai placuta, fiecare pacient va fi supravegheat de cate o asistenta medicala pe durata sederii sale la Clinica Vascul Arte. De asemenea, Clinica gazduieste primul magazin Thuasne din Romania. Aici gasiti intreaga gama STANDARD de ciorapi de compresie Thuasne VENOFLEX si VENO, ce pot fi si personalizati pentru pacienti in functie de afectiune la recomandarile medicilor flebologi si a chirurgilor vasculari.

Bucuresti, 28.04.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *