free download 78 travel guides written by experts

“Programul de Protectie a Printeselor” are premiera la Disney Channel Romania pe

19 septembrie, la ora 17:30

Disney Channel a anunţat că două dintre cele mai cunoscute staruri ale sale, Demi Lovato (“Sonny şi steluţa ei norocoasă” / “Camp Rock”) şi Selena Gomez (“Magicienii din Waverley Place”) îşi unesc forţele în cea mai nouă comedie de aventuri a postului, “Programul de Protecţie a Prinţeselor". Presărat cu mici scene de spionaj, filmul original este o celebrare a eroismului adolescenţilor şi dovedeşte că nimic nu poate fi realizat fără lucrul în echipă şi o prietenie de durată. “Princess Protection Programme” îşi va avea premiera în România, sâmbătă, 19 septembrie, orele 17:30pm.
Filmul relatează povestea unei prietenii greu de crezut între Carter Mason (Selena Gomez) şi Rosalinda Marie Montoya Fiore (Demi Lovato), prietenie care prinde viaţă după ce tatăl lui Carter, agent în programul internaţional de detectivi sub acoperire “Programul de Protecţie a Prinţeselor”, o salvează pe le aduce împreună, cele două fete foarte diferite trebuie să facă echipă pentru a o ajuta pe Rosalinda, o presupusă regină, să treacă drept o adolescentă ca toate celelalte.

Filmat în totalitate în Puerto Rico, “Programul de Protecţie a Prinţeselor” se concentrează pe două lumi opuse în care regalitatea se întâlneşte cu realitatea, un regat tropical plin de pompă şi fast şi un liceu obişnuit. În ciuda diferenţelor, sportiva Carter, o adolescentă nesigură de la ţară din Louisiana, clădeşte o prietenie cu Rosalinda, viitoarea regină a micuţei ţări Costa Luna. Odată ce depăşesc aparenţele, cele două îşi dau curând seama că pot fi cele mai bune prietene şi învaţă una de la cealaltă că a fi prinţesă înseamnă să ai suflet şi nu o atitudine sau o coroană. Fanii din România se vor desfăta, de asemenea, cu talentul muzical al acestui duo dinamic, care interpretează împreună "One in the Same", iar Demi Lovato cântă "Two Worlds Collide"(scris de ea însăşi şi de Jonas Brothers).

Deloc străine de lumea Disney Channel, Selena Gomez şi Demi Lovato au fost descoperite prin programele de căutare de talente ale postului şi acum apar în propriile lor show-uri de comedie de succes. Demi Lovato joacă în serialul de comedie de mare succes "Sonny şi steluţa ei norocoasă", şi în "Camp Rock", un real succes în 2008, iar Selena Gomez joacă în comedia "Magicienii din Waverly Place”.

Bucuresti, 26.08.2009
{mosloadposition user9}

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *