free download 78 travel guides written by experts

Toamna se numara bobocii si animatiile

Deşi vacanţa e pe sfârşite, cei mici au încă motive de bucurie: cele mai îndrăgite douăsprezece animaţii DreamWorks sunt gata să ia locul jocurilor estivale. Pentru ca şcolarii să înceapă noul an cu entuziasm, alături de personajele lor preferate din “Shrek”, “Madagascar”, “Bee Movie” sau “Kung Fu Panda”, o campanie specială ţine acum isonul goanei după rechizite: toate animaţiile DreamWorks sunt disponibile pe DVD cu materiale bonus, la preţuri promotionale.

Din “Bee Movie” cei mici vor afla povestea albinuţului Barry (voce Jerry Seinfeld), care, foarte curios din fire, nu se mulţumeşte cu destinul de muncitor în stup şi pleacă să exploreze lumea oamenilor. Dar, împrietenindu-se cu aceştia, încalcă grav regulamentul albinelor şi declanşează un adevărat război între specii, pentru a demonstra, în cele din urmă, că şi o albină cât de mică are rolul ei în echilibrul planetei. O animaţie nominalizată la Globul de Aur, disponibilă acum pe DVD împreună cu o mulţime de bonusuri pe placul celor mici: o incursiune în stup alături de Barry, poze, videoclipuri, jocuri, trailere şi multe alte surprize.

Urmărim apoi aventurile căpcăunului verde (voce Mike Myers) şi ale superbei lui prinţese, Fiona (voce Cameron Diaz), lângă nelipsitul măgar guraliv (voce Eddie Murphy) şi Motanul Încălţat (voce Antonio Banderas). Acum, putem (re)vedea toate cele trei “Shrek”, culminând cu “Shrek al 3-lea”, proaspăt-lansat pe DVD, în care căpcăunul nostru se pregăteşte să devină rege şi tată în acelaşi timp. DVD-ul este “împănat” cu bonusuri care mai de care: petrecere karaoke în mlaştina lui Shrek, comentariile producătorilor, interviuri animate, jocuri şi câte altele. Seria “Shrek” a primit premiul Academiei şi mai multe nominalizări, inclusiv la premiile BAFTA, Festivalul de la Cannes şi Globul de Aur.

Ne amintim, de asemenea, peripeţiile lui Alex, Gloria, Melman şi Marty în “Madagascar”, suntem alături de ursuleţul Po în încercarea de a deveni maestru “Kung Fu Panda”, ne lăsăm purtaţi de val în “Flushed Away” împreună cu şoricelul Roddy (voce Hugh Jackman), pentru a ieşi, până la urmă, la “mal” cu ajutorul inimoasei Rita (voce Kate Winslet), după o super-distracţie cu jocurile, cântecele şi celelalte materiale bonus disponibile exclusiv pe DVD. Nu stăm însă mult pe uscat, căci avem de străbătut şapte mari cu “Sinbad” (voce Brad Pitt) şi frumoasa prinţesă Marina (voce Catherine Zeta Jones), în ciuda Zeiţei Eris a Haosului (Michelle Pfeiffer), şi suntem convocaţi în “Shark Tale” / “Povestea unui rechin” să desluşim ancheta acvatico-poliţistă a peştişorului Oscar (voce Will Smith), urmărit de fiorosul mafiot Don Lino (voce Robert De Niro).

Pornim apoi într-o călătorie plină de neprevăzut călare pe tânărul “Spirit: Armăsarul Vestului Sălbatic” (voce Matt Damon), luăm urma hoţului vegetarian cu Wallace şi Gromit ca să scăpăm de „Blestemul iepurelui rău” şi facem un salt “Over The Hedge” / “Peste tufiş” pentru o distracţie de pomină cu ratonul RJ (voce Bruce Willis), veveriţa Hammy (voce Steve Carrell), ţestoasa Verne (voce Garry Shandling) şi prietenii lor!

Animaţii DreamWorks distribuite de Prooptiki România. Preţ recomandat unic: 29,9 RON.

Bucuresti, 26.08.2009
{mosloadposition user9}

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *