free download 78 travel guides written by experts

AG Weinberger isi serbeaza ziua de nastere in mijlocul fanilor sai

Concert de blues joi, 27 august la Amfiteatrul “Mihai Eminescu

“Un chitarist excelent şi charismatic”, spune Brian Spencer de la Radio KUNV 91,5 FM din Las Vegas despre AG Weinberger. Da, insa e al nostru, adaugam noi, si suntem mandri ca avem ocazia sa il intalnim intr-un concert unic, in care blues-ul va prinde viata prin interpretarea celui mai cunoscut chitarist roman de peste hotare.
Cantaretul si-a dorit sa-si sarbatoreasca ziua de nastere in mijlocul romanilor, astfel ca acest concert va avea loc pe data de 27 August, incepand cu orele 20:00, la Amfiteatrul “Mihai Eminescu”, cu doar 3 zile inaintea implinirii frumoasei varste de 44 de ani.
Un motiv in plus pentru o atmosfera calda, de la care impatimitii blues-ului adevarat nu au cum sa lipseasca. Printre piesele ce fac parte din play list-ul  acestui eveniment fac parte titluri de rasunet, cu povesti proprii precum: Spoonful”, “I’m Ready”, “Blues March” (piesa unicata in istoria jazz/ blues pentru ca este scrisa pe un ritm de mars, foarte atipic genului), “Congo Square” (despre o piateta din New Orleans unde la cele doua solstitii pe an se intilnesc adeptii voodoo pentru o rugaciune comuna) si multe altele.

De la acest concert nu va lipsi nici Aiyana –Lee Anderson, fetita in varsta de noua ani, o mare speranta muzicala, ce provine dintr-o familie de muzicieni profesionisti (mama – Nicole Formescu, o compozitoare romanca stabilita in Marea Britanie, celebra pentru colaborarile cu artisti de talie mondiala, iar tatal – producatorul muzical american Jimmie Ray Ruffin). De la varsta de trei ani, Aiyana a castigat trei concursuri si a inregistrat primul ei album, intitulat „Who I Am”, care s-a vandut ulterior in aproape 1 milion de exemplare in Europa.
Invitatii speciali ai serii, European Royal Orchestra, vor veni pentru prima data in Romania si vor transmite celor prezenti senzatiile, trairile, si sentimentele reale pe care doar Blues-ul le poate reda la maxima intensitate.

Biletele pentru acest spectacol pot fi achizitionate la pretul de 40 Ron, de la Magazinul VreauBilet din Unirea Shopping Center etj.2, Sala Palatului, Magazinul Ligia F ( Pache Protopopescu 23), Centrul Cultural “Mihai Eminescu”, in reteaua Magazinelor Germanos prin Eventim, iar rezervarile online se pot face pe site-urile de specialitate : www.blt.ro, www.bilet.ro si www.vreaubilet.ro.

Bucuresti, 26.08.2009
{mosloadposition user9}

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *