Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

PROGES lanseaza un concurs pentru copii

Compania PROGES, cunoscuta pentru produsele sale pentru amenajari interioare, lanseaza cu ocazia Sarbatorilor de iarna un concurs adresat copiilor. Concursul se va desfasura pe site-ul www.proges.ro, unde copiii sunt invitati sa decoreze o camera vituala pentru sarbatorile de iarna.

Concursul, denumit “Camera de Craciun PROGES”, este adresat copiilor cu varsta cuprinsa intre 5 si 13 ani. Prin intermediul unei aplicatii online, cei mici au posibilitatea de a pregati o camera virtuala pentru sarbatorile de iarna, folosind ornamente specifice Craciunului. Imaginile astfel obtinute vor putea fi uploadate cu usurinta pe site pentru a fi votate. Cele mai frumoase imagini vor fi premiate, dupa cum urmeaza:

Premiul I: Parchet + Covor pentru copii
Premiul II: Mocheta pentru copii
Premiul III: Covor pentru copii
+ premii surpriza pentru mentiuni.

“Prin acest concurs dorim sa le oferim celor mici un nou prilej de bucurie. Camera de Craciun PROGES este un joc interactiv care va stimula din plin creativitatea copiilor”, ne dezvaluie Ana-Maria Anton. “Ca actiune de marketing, concursul se inscrie intr-o strategie pe termen lung prin care urmarim atragerea unui numar cat mai mare de vizitatori pe site-ul nostru si cresterea notorietatii brandului pe plan national. Prin specificul temei concursului – amenajarea unei camere pentru Craciun – incercam sa ne consolidam pozitia de specialisti in amenajari interioare” a mai adaugat reprezentantul firmei organizatoare.

Concursul se va desfasura in perioada 1-17 decembrie 2007, iar premierea va avea loc in data de 18 decembrie 2007. Pentru detalii, vizitati www.proges.ro.

Bucuresti, 4.12.2007

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *