Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

RomDeals investeste 5 mil. euro intr-un proiect rezidential in Costinesti

Proiectul “Sea View Residence” va cuprinde 48 de apartamente si garsoniere si patru penthouse-uri. Fiecare apartament va beneficia de cate un loc de parcare, iar in gradina interioara se va amenaja o piscina cu toate facilitatile necesare. Valoarea investitiei se estimeaza a fi la peste 5 mil euro, iar preturile locuintelor sunt cuprinse intre 57.000 euro pentru o garsoniera si 110.000 euro un apartament cu trei camere. Lucrarile de constructie ale ansamblului au fost demarate in luna august a acestui an si se vor finaliza in primavara lui 2009.
Preturile locuintelor sunt cuprinse intre 57.000 euro pentru o garsoniera si 110.000 euro un apartament cu trei camere.

Un sfert dintre locuintele ansamblului au fost contractate, iar jumatate dintre cumparatori sunt cetateni straini, RomDeals Property orientandu-se catre clientii straini. Astfel, compania a vandut unui investitor strain un intreg proiect situat in Brasov.
Compania a mai vandut in totalitate un ansamblu dezvoltat in Costinesti. Proiectul “Gradina Soarelui” cuprinde 20 apartamente, deja finalizate, investitia ridicandu-se la circa 750.000 euro.

"O treime din aceste locuinte au fost cumparate de investitori straini", a declarat Simona Muha, asistent marketing si PR in cadrul RomDeals Property, adaugand ca principalele piete externe sunt cele din Anglia, Irlanda, Danemarca si Spania.

Dezvoltatorul planuieste sa intre si pe piata bucuresteana, in prezent cautand mai multe terenuri pentru dezvoltari rezidentiale in Capitala.

ROMDEALS PROPERTY este o companie romano – britanica ce are ca obiect de activitate dezvoltarea de proiecte rezidentiale “la cheie“. Activand inca din anul 2005 compania ofera clientilor sai pe langa vile si apartamente un concept nou, si anume: managementul integral al proprietatii.

Bucuresti, 4.12.2007

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *