Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Nokia lanseaza doua seturi cu casca stereo ideale pentru muzica

Evenimentul de astăzi, Nokia World, a prilejuit lansarea a două accesorii care aduc noi valenţe experienţelor muzicale. Cele două seturi cu cască redau sunetul la calitate stereo de excepţie, fără a face nici un compromis în ceea ce priveşte confortul şi stilul – faceţi cunoştinţă cu setul cu cască stereo Nokia WH-700 şi setul cu cască stereo Nokia WH-600.

Special concepute pentru un stil de viaţă dinamic, aceste seturi vă permit să vă bucuraţi de sunet de înaltă calitate şi dispun de două forme ergonomice opţionale. Comutarea uşoară între apeluri şi muzică permite utilizarea comodă a seturilor cu cască. În momentul primirii unui apel, muzica se opreşte şi porneşte automat odată cu terminarea apelului.
Având un stil elegant şi discret, setul cu cască stereo Nokia WH-700 se fixează confortabil în ureche, prin intermediul celor trei tipuri de căşti opţionale, redând muzica dumneavoastră preferată la o calitate excepţională a sunetului. Acest set se îmbină armonios cu un stil de viaţă activ datorită greutăţii reduse şi a gestionării uşoare a apelurilor şi a volumului. Compatibil cu o gamă largă de dispozitive prin intermediul conectorului standard de 3,5 mm, setul cu cască stereo Nokia WH-700 este cel mai bun prieten al iubitorilor de muzică.

Setul cu cască stereo Nokia WH-600 dispune de un sistem de prindere în jurul capului, oferind astfel un stil alternativ iubitorilor de muzică, atunci când se află în mişcare. Acest set cu cască “pe ureche” anulează zgomotele de fundal, permiţând gestionarea uşoară a apelurilor şi controlul volumului. La fel ca şi “perechea” sa, setul cu cască stereo Nokia WH-600 este compatibil cu o gamă largă de dispozitive datorită adaptorului pentru conectori standard de 3,5 mm.

Cele două seturi cu cască stereo de înaltă calitate, concepute special pentru muzică, urmează să fie disponibile la nivel global începând cu ianuarie 2008. Preţul estimativ al setului cu cască stereo Nokia WH-600 va fi de 65 EUR, sumă care nu care nu ia în calcul taxele şi subvenţiile aplicabile produsului, iar preţul estimativ al setului cu cască stereo Nokia WH-700 va fi de 50 EUR, sumă care nu care nu ia în calcul taxele şi subvenţiile aplicabile produsului.

Amsterdam, 4.12.2007

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *