free download 78 travel guides written by experts

Profi incheie anul cu 275 magazine si promovari importante

Lantul de retail PROFI incheie anul 2014 cu 275 de magazine si sarbatoreste cresterea prin numeroase promovari administrative.

Daniel Cirstea, actualul director operational, devine de la 1 ianuarie director general, in locul lui Pawel Musial, a carui conducere energica si inspirata a facut ca lantul sa inregistreze una dintre cele mai agresive cresteri din retailul romanesc, de la 67 de magazine in 2009, la actualele 275, devenind astfel al doilea mare retailer din Romania.

Cand, in 2010, fondul de investitii Enterprise Investors a preluat in proportie de 100% magazinele PROFI, Pawel Musial era membru al consiliului de supraveghere si, datorita vastei sale experiente acumulate in retail in Polonia, Rusia si Ucraina, s-a decis implicarea sa directa in conducerea PROFI pentru a grabi cresterea retelei si formarea unei echipe manageriale puternice.

“Consider ca PROFI este un magazin al romanilor si ca echipa manageriala romaneasca este astazi suficient de puternica pentru a prelua integral si cu succes conducerea magazinelor,” a declarat Pawel Musial. El va continua sa joace un rol activ in conducerea retelei, din pozitia de membru al consiliului de supraveghere al PROFI.

“Pawel Musial este unul dintre cei mai capabili manageri de retail din Europa si suntem bucurosi ca face parte din echipa noastra,” a declarat Cristian Nacu, Partener Enterprise Investors. “Asa cum se prezinta acum, magazinele PROFI au un foarte mare potential de a creste in continuare si suntem convinsi ca Daniel Cirstea are capacitatea de a fructifica acest potential. Intentia noastra nu este sa vindem acum lantul care poate creste cu usurinta la mult peste 500 de unitati, ci sa il dezvoltam in continuare.”

Datorita politicii sale flexibile de dezvoltare a retelei, avansarea in PROFI se face foarte rapid. Pozitia de director operational, ocupata in prezent de Daniel Cirstea, va fi preluata de Zoltan Sylveszter, actualmente directorul departametului Loss Prevention. In continuare, locul lui Zoltan Sylveszter este acum luat de Florin Schiopu, pana in prezent director regional, iar avansarile continua si in alte departamente.

La mijlocul acestei saptamani au fost inaugurate ultimele trei magazine PROFI din anul 2014, la Topoloveni, Plopeni si Timisoara.

Magazinul din Topoloveni, judetul Arges, se afla pe str. Parcului 14, in format standard, cu o suprafata totala 665 mp, din care sala de vanzari masoara 430 mp. Magazinul din Plopeni, judetul Prahova, este amplasat pe str. Republicii 19A si functioneaza in format standard, avand o suprafata totala de 959 mp, cu o sala vanzari de 658 mp.

Ultimul magazin PROFI inaugurat in 2014 se afla la Timisoara, jud Timis, pe Bd. Cetatii nr. 79. El functioneaza in format City, avand o suprafata totala 320 mp si o sala de vanzari de 215 mp.

Bucuresti, 12.12.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *