free download 78 travel guides written by experts

PRO TV, campion cu Liga Campionilor

Steaua a făcut încă un pas spre turul 3 după 2-0 cu Trencin!

Confruntarea dintre Trencin și Steaua a ținut ieri seară românii în fața televizoarelor. În minutul de aur, de la ora 23:01, peste 2.5 milioane de români urmăreau evoluția celor două echipe și schimbarea care a intrat în istorie, intrarea lui Hamroun pe teren.

Pe segmentul publicului comercial, cu vârsta cuprinsă între 18 și 49 de ani, PRO TV a fost lider de audiență pe întreaga durată de difuzare a meciului, între 21:30 și 23:18, cu o medie 12.2 puncte de rating și o cotă de piață de 31.6%, următorul post clasat înregistrând o medie de 6.3 puncte de rating și 16.4% cotă de piață.

Pe întreg publicul din mediul urban, PRO TV a obținut pe perioada difuzării meciului o audiență medie de 12.2 puncte de rating și 26.5% cotă de piață, următorul post clasat înregistrând rezultate de două ori mai mici: 5.5 puncte de rating și 12% cotă de piață.

Și la nivelul publicului național, PRO TV și-a menținut poziția de lider cu 11 puncte de rating și o cotă de piață de 24.3%. Televiziunea de pe locul doi a înregistrat doar 5.8 puncte de rating și 12.7% cotă de piață.

Minutul 33 a fost primul care a ridicat telespectatorii români de pe canapea, la anularea golului lui Varela (Steaua), pe motiv de ofsaid. Emoţii mari până la finalul primei reprize şi încă o serie de mâini puse în cap de pe canapea sau în baruri, când Guilherme (Steaua) a reușit să scoată un șut de pe linia porții.

Începutul celei de-a doua reprize a fost unul fulgerător pentru Steaua: 2 goluri marcate în 9 minute, de către Stanciu și Hamroun. Fluierul final a încheiat meciul cu victorie pentru campioana României, 2-0 în deplasare.

Pentru jucătorii steliști, această victorie reprezintă încă un pas către turul trei preliminar la Champions League. Meciul de retur Steaua – Trencin va fi difuzat miercurea viitoare, în direct la PRO TV, de la 21:30.

Bucuresti, 15.07.2015
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *