free download 78 travel guides written by experts

Bosch sprijina misiunea Habitat for Humanity România prin donatii in produse si voluntariat

Bosch sprijină misiunea Habitat for Humanity România prin implicarea angajaților ca voluntari pe șantier și prin donații în aparatură electrocasnică, scule electrice și sisteme de încălzire pentru locuințe. Ajutorul Bosch va îmbunătăți considerabil condițiile de locuit și învățare pentru mai mult de 150 de copii și părinți aflați în dificultate.

Peste 20 de angajați Bosch au lucrat cot la cot cu muncitorii Habitat for Humanity România pentru a oferi copiilor care trăiesc în 12 case familiale un loc mai bun în care să se bucure de copilărie. Timp de o zi, voluntarii au lucrat la vopsirea soclurilor caselor și la realizarea amenajărilor exterioare.

Pe lângă implicarea angajaților cu voluntari pe șantier, compania a oferit importante donații pentru dotarea bucătăriei unui centru comunitar și pentru încălzirea caselor în care locuiesc 80 de copii rămași fără îngrijirea părinților. De asemenea, muncitorii și voluntarii Habitat for Humanity România vor putea lucra mai eficient pe șantier cu ajutorul sculelor profesionale de la Bosch.

Bucuresti, 15.07.2015
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *