free download 78 travel guides written by experts

“Prison Break”, noul serial PRO Cinema de la miezul noptii

Din 7 iunie, noul “Serial de la Miezul Nopţii”, pe PRO Cinema, este “Prison Break”. Sezonul 3 al celebrului serial va rula în continuarea filmului de la 22:00, urmărind noile aventuri ale lui Michael Scofield.

În fiecare zi, după miezul nopţii, fanii suspansului şi adrenalinei pot urmări noi episoade din “Prison Break”. Sezonul 3 îi ţine pe telespectatori cu sufletul la gură, revenin cu multe situaţii neprevăzute pentru eroii serialului.

Evadarea din închisoarea de maximă siguranţă "Fox River" se pare acum că a fost partea cea mai simplă din aventurile protagoniştilor. Michael Scofield trebuie să lupte pentru supravieţuire în Sona, o închisoare a iadului din Panama, unde violenţa brutală face regula şi singura variantă de a scăpa este moartea. Plin de acţiune şi intensitate, sezonul 3 este mai exploziv şi palpitant ca oricând, iar de data această nu există cale de scăpare.

Rolul principal din “Prison Break” este interpretat de Wentoworth Miller, devenit celebru în urma acestui serial, iar în rolurile secundare îi întâlnim pe Dominic Purcell, Robert Knepper, Wade Williams şi William Fichtner.

Fiecare episod din "Prison Break" are o durată de 40 de minute şi va fi transmis în fiecare noapte pe PRO Cinema, după filmul de la 22:00.

“Prison Break” – O nouă închisoare, o nouă evadare!

Bucuresti, 02.06.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *