free download 78 travel guides written by experts

MSPS Marketing & Communication si Piraeus Bank Romania, o echipa

castigatoare la Creativity Awards 2014

Agenţia integrată de comunicare MSPS Bucharest anunţă cu mândrie faptul că două dintre cele mai recente campanii dezvoltate pentru Piraeus Bank România, „DOT, the Social Mascot” şi “The Social Interns”, au fost premiate în cadrul ediţiei cu numărul 44 a International Creativity Awards.

“DOT, the Social Mascot”, o campanie integrată creată pentru lansarea lui DOT, mascota în social media a Piraeus Bank România, a fost recompensată cu premiul „Gold Award”, în categoria „Ambient Media – Campaign” şi iată de ce: //youtu.be/CbAi1OQzBxE.

Pe de altă parte, campania “The Social Interns”, prin care Piraeus Bank România a recrutat 3 interni pe Facebook, a câştigat distincţia „Silver Award” în categoria „Integrated Campaign”. Pentru a înţelege mai bine tot efortul implicat în această iniţiativă, iată un scurt studiu de caz al acesteia: //youtu.be/TLxPkBxgZyE.

“Suntem foarte bucuroşi să lucrăm cu un client atât de deschis şi de inovator, aşa cum este Piraeus Bank România pentru noi. În decursul celor doi an de colaborare, colaboratorii noştri ne-au oferit oportunităţi extraordinare, care ne-au provocat creativitatea la maximum. Suntem siguri că aceste prestigioase premii internaţionale, care ne-au adus la acelaşi nivel cu brand-uri renumite la nivel mondial, sunt doar primele dintr-o serie mult mai mare!”, a declarat Dimitris Sideridis, Country Manager şi Head of Creative Technology al MSPS Marketing & Communication.

Bucuresti, 02.06.2014

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *