free download 78 travel guides written by experts

Primul retail park din Suceava isi dechide portile

în aprilie anul acesta

Shopping City Suceava, retail park de  48 000 m2, 11 500 m2 galeria comercială,
închiriat în proporţie de 85%

Shopping City Suceava, primul şi cel mai mare centru comercial din judet, cu o suprafaţă totala inchiriabila de 48 000 m2 si galerie comercialم de 11 500 m2  îºi va deschide porþile în scurt timp, în luna Aprilie 2008. Centrul comercial include ca principale ancore mari jucatori de pe piata de retail: hypermarketul Carrefour cu o suprafa‏م de 12 300 m2, operatorul de bricolaje cu 13 000 m2 , Mobexpert  – 5 300 m2؛i Media Galaxy –   5 000 m2. Iþia totala in parcul de retail se ridica la aprox. 70 de milioane de euro. Situata în mijlocul oraşului Suceava, noua dezvoltare – Shopping City Suceava – este la mică distanţă de centrul istoric şi de noua comunitate rezidenţială. Shopping City Suceava este situat pe Bulevardul Calea Unirii nr. 27, şi este uşor accesibil datorită mijloacelor de transport în comun precum şi accesului asigurat prin Calea Unirii, un bulevard larg cu două benzi prin intermediul căruia se ajunge în centru în 5 minute. 

Procesul de închiriere, gestionat de Cushman & Wakefield Activ Consulting (agent exclusiv) a inregistrat un deosebit succes pana in prezent. Razvan Gheorghe, Directorul General al agentului exclusiv de inchiriere, a anunţat că peste 85% din galeria comercială este închiriată: “Shopping City Suceava va aduce cumpărătorilor un număr de 120 de magazine, reprezentand un mix generos de produse din domeniul modei, de farmacii şi centre de îngrijire, servicii, restaurante şi fast-food-uri precum şi centre de recreere”, încheie Răzvan Gheorghe.

In plus, Suceava Shooping City s-ar putea extinde in curand cu inca 2 000 – 3 000 m2 destinati activitatilor de petrecere a timpului liber.

Acest centru comercial se adresează atat cetăţenilor oraşului Suceava,  care sunt in numar de peste 110 000, dar şi celor din zonele învecinate cum ar fi Fălticeni, Rădăuţi, Botoşani şi chiar Dorohoi şi Vatra Dornei. De aceea Suceava Shopping Center estimeaza un numar de aproximativ 600 000 de potenţiali cumpărători.

Printre mărcile internaţionale si naţionale binecunoscute care vor fi prezente în Suceava Shopping Center, au semnat deja contracte:  pe partea de modă – Takko, House of Art, Kenvelo, Lee Cooper, Fox, Deichmann, Leonardo, Benvenuti; pentru recreere cazinoul – MaxBet Casionos; pe partea de restaurante şi fast-food  – KFC, Bourbon Café  şi pentru servicii Optiblu (acesorii), Miniblu (încălţăminte şi accesorii copii ), Ina Center (parfumerie) Centorfarm (servicii), Alexandria (librării).

Investitia este un joint venture intre Priceton Investments si Argo Real Estate Opportunities Fund (fostul North Real Estate Opportunities Fund). Shopping City Suceava este al doilea proiect al lui Argo dupa achizitia de la sfarsitul lui 2006 a 48 000 mp de spatiu inchiriabil la Sibiu (European Retail Park Sibiu).

Bucuresti, 4.03.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *