free download 78 travel guides written by experts

Iuliana Tudor revine cu un sezon nou O data-n viata

Luni seara Iuliana Tudor si întreaga echipa O data-n viata a anuntat, printr-o petrecere organizata la Caru’ cu Bere, începerea unui sezon nou al emisiunii din data de 7 martie.

Vinerea aceasta, începând cu ora 20.15, Iuliana Tudor va asteapta din nou la întâlnirea cu folclorul, într-un format extins, de mai bine de doua ore. Printre noutatile acestui sezon, care va fi prezent pe ecran pâna în 30 mai, se numara înca o proba în concurs si o noua trupa de balet. Concurentii vor trebui sa faca fata, printre altele, unui duet cu o vedeta a cântecului popular, dar si sa lupte pentru cazul social din zona pe care o reprezinta. În ajutorul lor vine o runda nou-nouta: „Moara cu noroc”.  Un alt moment inedit al noului format O data-n viata este microrecitalul pe teme folclorice. În prima editie a anului 2008, telespectatorii TVR 1 îi vor putea vedea Marius Mihalache în dialog cu Ovidiu Lipan Tandarica, într-un moment exceptional, creat special pentru emisiune. Iar invitatii primei editii din aceasta primavara vor fi Miky si Ionut de la Provincialii.

Printre invitatii prezenti la petrecerea dedicata noului sezon O data-n viata s-au numarat Petre Roman, George Pruteanu, Matilda Pascal Cojocarita, Maria Buza, Anca Turcasiu, Gheorghe Turda, Marin Petrache Pechea, Margareta Pâslaru, Nelu Ploiesteanu, George Stanca, Floarea Calota, Cristian Topescu, Aneta Stan, Horia Moculescu, Liliana Minca Ghervasiuc.

Bucuresti, 4.03.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *