Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Primul magazin online Aiko se deschide in Romania

“Credem in: oameni, autopromovare, creativitate, colaborare, munca, prietenie, multitasking, emotii, culori, opensource, freesoftware, egalitate, calitate, vise si haos. Exploram in fiecare zi noi orizonturi, noi oportunitati. Suntem in permanenta interesati de proiecte si idei creative. Suntem deschisi spre noi prietenii si conversatii constructive.”  

Brand-ul Aiko isi deschide primul magazin on-line, in Romania. www.aiko-shop.ro este adresa pe care trebuie sa o accesati pentru a vizita noul magazin virtual. Interfata acestuia se caracterizeaza printr-un design simplu care faciliteaza navigarea printre materialele excelente, cu teme grafice unice si deosebite, iesite din tiparul skate/punk/rock, culori vibrante, care atrag atentia asupra problemelor care framanta omenirea astazi. Prima versiune a site-ului gazduieste produse din colectia de primavara – vara, urmand ca din toamna sa fie diversificat cu articole de imbracaminte din colectia de toamna – iarna 2009.

Aiko este distribuit in Romania din decembrie 2006, in exclusivitate prin S.C. ILSACO S.R.L.

Magazinul on-line nu este singura modalitate prin care se pot achizitiona produsele Aiko,. Acestea sunt comercializate si in skate-shop-urile Base Curtea Veche, Base Armeneasca, Kickback din Bucuresti si Ravers Shop din Iasi.

Aiko pregateste pentru vara anului 2009 o petrecere surpriza in Bucuresti. Una dintre misiunile grupului Aiko este dezvoltarea si parteneriatul cu evenimente si festivaluri importante din tara care sa asigure brand-ului o promovare constanta în randul publicului tinta identificat: persoane cu varsta cuprinsa între 15 si 35 de ani, din mediul urban, cu studii liceale sau superioare, care au o deschidere catre noutati în ceea ce priveste arta, cultura moderna si noile stiluri muzicale, nonconformisti si conectati la tot ceea ce înseamna probleme politice, economice si sociale din Romania

Despre Aiko

“Aiko s-a nascut din dorinta de a crea ceva în care credem” Niko Stumpo
Povestea Aiko (meaning Ai=Love & Ko=Everyone) a inceput in vara anului 2004, pe strazile din Amsterdam si Milan, cand Niko Stumpo (designer) impreuna cu un vechi prieten Christian Palmiotto au inceput sa produca in serii limitate haine create de mana cu un design unic definind astfel o noua era in ceea ce priveste moda urbana. Aiko este punctul de legatura intre cultura urbana, moda si arta.

Sloganul „Love4everyone everywhere” a condus Aiko spre noi concepte care au impus un nou stil de viata, pe care, avem mereu liberatatea sa il alegem.

Design unic, editii limitate, cinci ani in care Aiko a devenit prezent in peste 160 de magazine din intreaga Europa.

Bucuresti, 02.07.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *