free download 78 travel guides written by experts

Primele concerte Tuborg Green Nights au adunat peste 1.200 fani ai muzicii si berii de calitate

Tuborg Green Nights, cel mai nou proiect muzical marca Tuborg, a debutat in serile de 25 si 26 martie in cluburile Silver Church, repectiv Mojo. Fanii trupei Vita de Vie au avut parte de 2 seri de concerte speciale, in care au putut asculta atat piese de pe cel mai recent album – Fetish – cat si piese consacrate, printre care Ozosep, Imi pasa, Vino la mine sau  Praf de stele.

In cele doua seri de concerte, peste 1.200 de persoane au cantat alaturi de Vita de Vie, iar prima seara de concert a fost transmisa live pe //www.tscarena.ro/tsca, fiind urmarita de alte peste 10.000 de persoane. In plus, fanii au putut lua autografe de la artistii preferati, iar posesorii de invitatii au primit cel mai recent album al trupei – Fetish.

"Multumim Tuborg pentru suportul acordat in aducerea pe piata si in fata publicului a unui album care inseamna foarte mult pentru noi. Cele doua seri alaturi de fani ne-au impresionat mai mult ca oricand, iar atmosfera si reactiile lor ne demonstreaza ca spiritul VDV este din ce in ce mai puternic.", a declarat Sorin Danescu – Vita de Vie.

Doron Zilberstein, Vice-Presedinte de Marketing URBB" Ca parte din platforma de implicare in muzica, marca Tuborg si-a propus ca anul acesta sa sprijine trupe muzicale romanesti apreciate de catre tineri. Evenimentele marca Tuborg Green Nights vor reprezenta o rampa de lansare pentru trupele romanesti iubite de tanara generatie, precum si locul de intalnire pentru toti cei care apreciaza muzica de calitate a trupelor romanesti cunoscute sau aflate la inceput de drum, alaturi de berea Tuborg." a declarat Doron Zilberstein, Vice-Presedinte Marketing URBB (vezi bio si fotografii la calitate de print).

Si la nivel international, Tuborg a organizat numeroase evenimente muzicale de amploare, muzica fiind prezenta constant in viata brandului.

Vita de Vie, trupa care a deschis seria de evenimente sub conceptul Tuborg Green Nights, este una dintre cele mai apreciate prezente de pe scena muzicala romaneasca. Cu 7 albume la activ si sute de concerte in Romania, dar si in strainatate, Vita de Vie si-a pastrat claritatea si nonconformismul cu care si-a obisnuit fanii, inca de la prima aparitie pe scena.

Bucuresti, 29.03.2010

{mosloadposition user9} {mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *