free download 78 travel guides written by experts

Evenimente de Pasti, la Liberty Center

ateliere de creatie, spectacole de magie, concursuri pe gheata cu Iepurasul, concursuri de costume si de spart oua
Desemnarea celor 11 castigatori ai tombolei de Pasti,  pe 4 aprilie

In aceasta saptamana continua la Liberty Center campania “Iepurasul te ia la shopping”, care pune in joc 11 premii substantiale. Castigatorii vor fi cunoscuti duminica, 4 aprilie, in urma tragerii la sorti, care va avea loc pe scena de la etajul al doilea al complexului, in prezenta participantilor la concurs. Pentru cumparaturi de minimum 50 lei, vizitatorii au posibilitatea sa castige marele premiu, in valoare de 1000 de euro, si alte 10 premii in valoare de 200 euro fiecare. 

Tot pana duminica, Iepurasul ii asteapta pe copii la Liberty Center in fiecare zi, in casuta sa de poveste de la parterul complexului. Prezent doar la Liberty Center, Iepurasul va oferi in continuare copiilor daruri de Pasti. Casuta Iepurasului este deschisa zilnic de luni pana joi, intre orele 16:00 si 20:00, vineri si sambata, intre 12:00 si 20:0, iar duminica intre orele 14:00- 22:00.

Evenimente de Pasti la Liberty Center, 3-4 aprilie

Liberty Center a pregatit pentru Pasti programe speciale dedicate familiei si copiilor.

Astfel, sambata, 3 aprilie, de la 17:00, copii sunt asteptati la un atelier de creatie in care, folosindu-si imaginatia si creativitatea, vor invata sa decoreze oua. De la 19:00 este randul Iepurasilor Nazdravani sa insufleteasca atmosfera cu un spectacol interactiv pe scena de la etajul al doilea al complexului.

Pentru Ziua de Pasti, duminica, 4 aprilie, la Liberty Center au fost pregatite o multime de activitati menite sa aduca veselie si buna dispozitie vizitatorilor. Acestea vor incepe de la ora 15:00 si vor cuprinde ateliere de creatie pentru copii, un spectacol al trupei de magie Rothini, concursuri pe patinoar cu Iepurasul, concursuri de costume pentru cei care ravnesc la titlul de “cel mai frumos iepuras”, dar si concursuri de spart oua sub genericul Cioc!Poc!

Pe tot parcursul weekend-ului, copii sunt asteptati si in Magic Aventura, spatiul de joaca dedicat lor si amplasat la etajul al doilea al complexului, unde sunt asteptati cu tot felul de tentatii, care le vor pune la incercare aptitudinile fizice si imaginatia.
In ziua de Pasti, la Liberty Center vor fi deschise doar zona de food-court, patinoarul, cinematograful si zona de joaca pentru copii, iar programul de vizitare este intre orele 14:00 si 22:00.

Iata si programul evenimentelor:
Sambata, 3 aprilie, de la 17:00:
17:00- Atelier de creatie- Decorarea oualelor de Pasti
19:00- Fii Zurli cu personajele tale preferate: Iepurasii Nazdravani
Duminica, 4 aprilie, de la 15:00:
Atelier de creatie- Casuta Iepurasului. Copiii sunt antrenati intr-un concurs de desen avand ca inspiratie Casuta Iepurasului de la Liberty Center
Spectacol de magie cu trupa Rothini
Concursuri inedite pe gheata cu Iepurasul
Cine este cel mai frumos iepuras? Deghizeaza-te in Iepuras si intra in concurs!
Cioc! Poc! Concurs de spart oua

Program de functionare Liberty Center:
 
3 Aprilie 2010: 10:00 – 22:00      
4 Aprilie 2010: 14:00 – 22:00 *      
5 Aprilie 2010: 10:00 – 22:00      
* Vor fi deschise numai zona de Food-Court, patinoarul, cinematograful si spatiul de joaca pentru copii.

Bucuresti, 29.03.2010

{mosloadposition user9} {mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *