free download 78 travel guides written by experts

Primavara fantastica, pe Martisoare din portelan pictat manual

Magazinul Wagner Arte Frumoase si Povesti lanseaza Colectia de Martisoare din portelan

Din luna februarie, Atelierul Wagner Arte Frumoase si Povesti propune o interpretare contemporana a Martisorului, printr-o colectie miniaturala de martisoare pretioase din portelan pictat manual.

Noua colectie de Martisoare de la Wagner Arte Frumoase si Povesti surprinde  secvente de primavara printr-o alegorie de simboluri vegetale din amintirile boeme ale artistilor Atelierului. Colectia este pretioasa pentru ca micile obiecte din portelan sunt pictate cu aur, iar prin tehnica picturii manuale fiecare Martisor devine un unicat.

“Martisoarele au devenit comune in ultimii ani si intotdeauna serializate. Reinterpretarea lor, asa cum o propunem noi, inseamna revenirea la feminitate, la prospetime si, nu in ultimul rand, incarcare cu o energie noua, transmisa obiectelor din trairile artistilor – creatori”, spune Ana Wagner, proprietara magazinului.

Colectia de Martisoare este disponibila in Magazinul Wagner din  Bdul Carol 39 dar si in locatiile partenere magazinul Spazio, Galeria de arta Hilton si magazinul Kare din Baneasa Shopping Mall. 

Despre Wagner Arte Frumoase si Povesti

Atelierul Wagner Arte Frumoase si Povesti este unicul manufacturier bucurestean de arta pura (grafica, pictura, etc.) transpusa pe obiecte de portelan fin. Povestile despre case zburatoare si pisici calatoare ale Anei Wagner, proprietara magazinului, se regasesc pe ceainice, farfurii, bijuterii din portelan fin sau magneti turistici, ca amintire a unor stari de bine din calatoriile de studiu ale artistei.

Cei care cunosc atelierul Wagner sunt oameni urbani si non-conformisti, care incearca sa isi gaseasca un spatiu de refugiu intr-un Bucuresti tot mai incarcat de oferte.

Prin noua propunere, ca prin intreaga activitate a Anei Wagner, incercam sa educam si sa aducem de fiecare data publicul catre un tip nou de frumos, sa le oferim alternative si stari de bine venite din trairile artistilor.

Ana Wagner a mai expus in Bucuresti, Salonic,  Essen, Barcelona sau Budapesta iar printre subiectele sale preferate de grafica se numara pisicile calatoare, plantele fantastice, casutele de poveste, printese exotice…

Bucuresti, 17.02.2010

{mosloadposition user9} {mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *