free download 78 travel guides written by experts

The Gathering, festivalul jocurilor

In weekend-ul 20-21 februarie, la Palatul Copiilor, va avea loc festivalul de jocuri “The Gathering: Origins”. Este primul festival de gaming din Romania care are ca scop implicarea activa a celor mai importante comunitati de gameri, pasionati de benzi desenate si science fiction.

Pentru doua zile, Palatul Copiilor se va transforma intr-un loc desprins dintr-un basm modern, unde participantii vor putea intruchipa un cavaler Jedi, jucand TCG sau un Orc care trage cu o replica de AK-47 la tir-ul de Air-Soft. Apoi vor putea intra in lumea jocurilor de societate si Board Games.

In cadrul evenimentului vor avea loc concursuri de arta digitala, cosplay, AMV si jocuri in retea pe PC sau console. De asemenea, vor exista proiectii si prezentari din istoria jocurilor, anime si street art. Participantii vor avea parte si de spectacole si jocuri demonstrative, dar si de concerte live cu invitati surpriza si stand-up comedy.

“The Gathering: Origins” inseamna reuniunea iubitorilor de fantezie, o sansa de cunoastere si celebrare a pasiunii pentru jocuri, inseamna un inceput. “In the name of the Game” este sloganul care insoteste conceptul evenimentului. „The Gathering” strange intr-un singur festival cele mai importante comunitati ale pasionatilor de joc si fantezie, ignorate pana acum in Romania.

Pretul unui bilet este de 15 lei pentru o zi si 25 de lei pentru ambele zile. Mai multe detalii se gasesc pe site-ul evenimentului, thegathering.ro

Evenimentul este organizat de Stud-Life, o revista generalista pentru studenti. Ne dorim sa imbinam un spirit militant si plin de initiativa al vechii miscari studentesti, cu cele mai noi preocupari ale target-ului nostru. Stud-Life isi propune sa spuna lucrurilor pe nume, sa lase oamenii destepti care au ceva de zis sa se exprime si sa ofere cititorilor sai un mix de informatii, divertisment, cultura si relaxare. Colaboram cu organizatiile studentesti pentru ca ele ating cel mai usor targetul. Stud-Life se distribuie lunar gratuit in Bucuresti si Constanta.

Partener oficial al evenimentului este Action Figure.

Bucuresti, 17.02.2010

{mosloadposition user9} {mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *