free download 78 travel guides written by experts

Dupa 20 de ani, un prim interviu cu Liviu Ciulei, numai la TVR Cultural

TVR Cultural oferă telespectatorilor un veritabil eveniment cultural : joi, 18 februarie, ora  21.00, o ediţie cu totul specială a emisiunii “Înapoi la argument” , cu un mare creator invitat – Liviu Ciulei.

Horia Roman Patapievici a stat de vorbă cu Ciulei despre  teatru şi film de-a lungul carierei sale, iar interviul rezultat a fost împărţit în două preţioase episoade. Primul va fi difuzat în această joi, iar al doilea  pe 25 februarie.

Actor, regizor  şi director de teatru, realizator de film, arhitect,  scenograf de teatru şi film, autor de film de televiziune, profesor universitar cu o carieră strălucită la New York.  Acesta este Liviu Ciulei, un artist total, care îşi gîndeşte spectacolele din perspectiva condiţiei metafizice a teatrului.

Nu a acceptat nici un interviu în ultimii 20 de ani. De aceea, apariţia sa este mai mult decît un simplu interviu. Este un dialog din clipele căruia răsare portretul unui Creator de teatru absolut. Tăceri, gînduri, stări sufleteşti, idei pe parcursul a două emisuni ce reprezintă o întîlnire  însemnată de un mister anume.

Bucuresti, 17.02.2010

{mosloadposition user9} {mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *