metalshow

Prima iubire

Prima iubireJames Patterson
Editura Leda

Uneori prima iubire este cea care dureaza o viata. Alteori, ramane o amintire speciala, cu momente de neuitat. In unele ocazii insa, prima iubire te marcheaza cu adevarat. Daca veti citi dedicatia scrisa de James Patterson pentru aceasta carte veti remarca, intr-un fel, liniile directoare ale povestii. Insa, odata ce va veti apuca de lectura romanului „Prima iubire” veti fi fascinati si induiosati, poate chiar pana la lacrimi, de povestea celor doi eroi.

Ea, fata cuminte (FC), cu note bune la liceu, insa cu o familie cu probleme – o sora moarta de cancer, o mama care a plecat de acasa si un tata alcoolic – decide sa plece de acasa in aventura vietii sale. A creat un circuit menit a o ajuta sa evadeze din orasul natal in care nu se intampla nimic si in care nu este nimic interesant si sa vada locuri deosebite, orase faimoase din SUA. Dar nu putea pleca singura, asa ca il roaga pe Robinson sa o insoteasca. El era cel mai bun prieten al ei, un tip fermecator, cu un sarm caruia nu ii rezista nimeni. Renuntase la un moment dat la scoala, insa cei doi erau inca buni prieteni. Mai mult, desi FC (Alexandra, alintata Axi de Robinson) nu i-a spus-o, ea este indragostita de Robinson.

Dar socoteala de acasa rareori se potriveste cu cea din targ, asa ca traseul inceput cu gandul de a lua autobuzul incepe cu furatul unei motociclete Harley Davidson.

Un drum frumos, o calatorie cu aventuri, cu descoperiri minunate, cu locuri deosebite, cu dorinte, cu dragoste, cu durere, cu teama – de toate acestea au parte cei doi.

O poveste de iubire intre doi tineri, o calatorie din care poate nu se vor intoarce amandoi pentru a-si vedea de viata.

Va invitam sa cititi aceasta carte si apoi sa ne trimiteti comentariul dumneavoastra cu privire la ea pe adresa loredana at prwave.ro si poate aparea pe site.
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *