free download 78 travel guides written by experts

Prima editie de “Folk Maraton”: Un omagiu sincer Tatianei Stepa

Mare lovitura adusa genului folk saptamana trecuta… Una dintre reprezentantele cele mai de seama ale acestui gen a parasit aceasta lume, lasand in urma suferinta si dezamagire printre romani. Stim cu totii ca este vorba despre Tatiana Stepa, “o voce extraordinara si un suflet cald”, o cantareata deosebita, apreciată pentru tragismul şi, în acelaşi timp, puterea glasului sau.

Pentru ca artista a fost si va ramane o emblema a muzicii folk romanesti, Vreau Bilet, agentia organizatoare a primei editii a spectacolului Folk Maraton, ce va avea loc pe data de 30 septembrie la Sala Palatului, incepand cu ora 19.00, a decis sa ii aduca un omagiu sincer acesteia prin intermediul unui moment aparte in timpul spectacolului. De altfel intregul eveniment va fi dedicat celei care si-a oferit 27 de ani din viata genului folk, pe care l-a cantat pana in ultima clipa.

Conceput din dorinta de a promova cultura si arta romaneasca prin intermediul valorilor artistice incontestabile, primul “Folk Maraton” va avea in distributie giganti ai genului, precum: Nicu Alifantis, Vasile Seicaru, Ducu Bertzi, Mihai Nenita, Marius Batu, Pavel Stratan, Maria Gheorghiu, Mircea Baniciu, Vlad Cnejevici, Doru Stanculescu, Sorin Minghiat, Zoia Alecu, Alina Manole si Tapinarii, ce vor garanta 4 ore de “slagare” de neuitat, poezii si balade de pus la suflet. Un spectacol ce va fi cu siguranta insufletit de spiritul Tatianei, caci ea niciodata nu a putut sta deoparte de muzica, de poezie, de scena; de aceea acest eveniment promite sa redea perfect starea de spirit in care artista s-a regasit mereu, in care iubitorii de folk se vor regasi aici si intotdeauna.

Bucuresti, 11.08.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *