free download 78 travel guides written by experts

LG aduce pe piata locala telefonul-ceas cu ecran tactil, lansand o noua generatie

in materie de telefonie mobila

· LG GD910 – Design stilat şi elegant, tehnologie 3G, ecran tactil şi cele mai avansate funcţii
· Disponibil în premieră pe piaţa locală, exclusiv prin oferta Orange

Utilizarea ceasului pentru a efectua apeluri telefonice pare o scenă desprinsă din filmele cu agenţi secreţi. În acest an, LG Electronics depăşeşte limitele tehnologice şi îşi surprinde clienţii cu o nouă inovaţie – lansarea în premieră pe piaţa locală a telefonului-ceas cu ecran tactil, LG GD910,. ce marchează o nouă generaţie în materie de telefonie mobilă. Clienţii români sunt astfel faţă în faţă cu o experienţă nemaiîntâlnită, oferită de noul telefon-ceas LG, disponibil pe piaţa locală începând cu luna august prin Orange România. LG GD910 este compatibil cu tehnologiile 3G/3G+ ceea ce permite utilizatorilor conectarea la internetul mobil de mare viteză oferit de Orange.

În ceea ce priveşte design-ul, telefonul-ceas LG GD910 setează noi tendinţe prin aspectul stilat şi elegant, care atrage privirile. Fabricat din materiale folosite pentru ceasurile de marcă, cu un display din sticlă termorezistentă ce oferă protecţie împotriva zgârieturilor, cadru metalic durabil şi doar 13.9mm grosime, LG GD910 are toate atuurile unui telefon avangardist.

„Telefonul-ceas GD910 deschide o nouă eră în materie de telefonie mobilă şi oferă consumatorilor o experienţă nemaiîntâlnită până în prezent. Am dezvoltat acest telefon pornind de la nevoile şi aşteptările consumatorilor, transformând ideile în realitate. Suntem convinşi că va fi primit cu entuziasm de către consumatorii români şi vom continua să le oferim acestora terminale de ultimă generaţie care setează noi standarde în industrie,” a afirmat Claudia Popa, Director de vânzări GSM la LG Electronics România.

„Prin lansarea în portofoliul Orange a primului dispozitiv de acest fel creat de LG, continuăm să punem la dispoziţia clienţilor noştri exclusivităţi în materie de inovaţie încorporată într-un telefon mobil”, a declarat Oana Bătuşariu, Product Manager Orange România

Cele mai avansate tehnologii încorporate în telefonul-ceas de ultimă generaţie
Telefonul-ceas LG-GD910 este primul dispozitiv de acest fel oferit de LG compatibil HSDPA 7.2 Mbps, care permite navigarea pe internetul mobil cu viteze superioare şi realizarea de video-apeluri datorită camerei încorporate.
Ecranul complet tactil de 3.63 cm (1.43 inci) permite scrierea rapidă a mesajelor, efectuarea apelurilor, fixarea orei şi a alarmei printr-o simplă atingere.

Telefonul-ceas LG GD910 dispune de interfaţa intuitivă Flash UI, care a fost optimizată pentru a fi utilizată pe un ecran de dimensiuni reduse, fiind adăugate funcţii suplimentare precum deplasarea în meniu printr-o simplă atingere. Cele trei butoane poziţionate lateral susţin funcţiile tactile ale ecranului şi permit accesul la unele funcţii folosite mai rar.

Funcţia de recunoaştere a vocii permite efectuarea directă a apelurilor, căutarea în contacte şi agendă, redare de text după voce (Text to Speech) şi acces rapid la funcţiile principale. Alte funcţii suplimentare ale telefonului-ceas LG sunt: hardware rezistent la apă, Bluetooth, MP3, cronometru şi microfon. Astfel, utilizatorii pot efectua sau primi apeluri prin simpla conectare prin Bluetooth la un kit audio hands-free.

Astfel, telefonul-ceas LG GD910 dispune de toate caracteristicile pentru a deschide o nouă eră în telefonia mobilă.

LG GD910 este lansat în exclusivitate în oferta Orange România şi poate fi achizionat de la Orange concept store cu preţuri pornind de la 499 euro (TVA inclus) cu noul abonament de 20 de euro pe 2 ani si 849(TVA inclus) fara abonament.

Bucuresti, 11.08.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *