free download 78 travel guides written by experts

Pretinsul medium Shawn Spencer aduce si mai multe situatii hilare

in sezonul 5 al serialului “Psych”, in premiera numai la Universal Channel

Marți, 6 mai, de la ora 17:00, la Universal Channel începe, în premieră, un nou sezon al serialului comic de acțiune Psych. În sezonul cu numărul 5, ne reîntâlnim cu Shawn Spencer, tânărul consultant al poliţiei care îşi foloseşte atât de bine puterea de observaţie pentru a rezolva diverse cazuri, încât detectivii din jur cred că are puteri de medium; şi el face tot posibilul pentru a-i lăsa să creadă asta.

În noul sezon, Shawn Spencer și amicul lui, Burton ‘Gus’ Guster, anchetează un caz de răpire care scoate la iveală rivalitatea dintre două bande și încearcă să afle misterul din jurul morții misterioase a unui dansator de step. De asemenea, cei doi pornesc într-o cursă contracronometru pentru a da de urma unei femei răpite de vechiul lor adversar, Mr. Yin. Atunci când identitatea acestuia este, în sfârșit, descoperită, depinde numai de Shawn și Gus să rezolve acest caz, în ultimul episod al sezonului 5.

În serialul Psych joacă James Roday (“The Dukes of Hazzard”), în rolul consultantului poliției Shawn Spencer și Dulé Hill (“The West Wing”), care îl interpretează pe cel mai bun prieten al lui Shawn Gus. Corbin Bernsen (“Kiss Kiss Bang Bang,” “L.A. Law”) apare în rolul tatălui lui Shawn, care nu este deloc mulţumit de talentul fiului său, deşi el este cel care, în mod ironic, i-a cultivat fiului său puterea de observaţie în copilărie.

Producătorii executivi ai serialului Psych sunt Steve Franks („Un tătic grozav”), Kelly Kulchack şi Chris Henze, în asociere cu studiourile Tagline Pictures şi NBC Universal Television. Mel Damski („Secrete de familie”) este regizorul, iar Saladin Patterson („The Bernie Mac Show”) este co-producătorul executiv al serialului.

În primul episod al sezonului 5 din Psych, Shawn și Gus pornesc în căutarea fiicei unui om de afaceri important și, astfel, sunt prinși între două bande rivale ale Triadei Chineze. Într-un alt episod, după ce o femeie este găsită moartă din cauza unui tub cu pastile suspecte, Lassiter și Gus, care urmează împreună un curs de step, încearcă să afle identitatea ucigașului. În cel de al treilea episod, Shawn și Gus vor fi implicați într-un caz în care un avocat cu probleme de sănătate pretinde că asistenta lui a fost răpită de extratereștri!

Așadar, nu uitați: Psych, sezonul 5 începe marți, 6 mai, de la ora 17:00. Serialul va fi difuzat de luni până vineri, de la ora 17:00, numai la Universal Channel!

Bucuresti, 16.04.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *