free download 78 travel guides written by experts

Premiul iF Gold Design pentru Verbatim

Verbatim castiga al doilea premiu de design pentru Memoria Flash USB

Verbatim a fost premiat cu aur la festivitățile iF 2011 pentru memoria USB Clip-it. Premiul a fost înmânat în cadrul ceremoniei de decernare a a premiilor iF gold Design în ziua de începere a CeBIT 2011 din Hanovra.

Memoria Clip-it USB Verbatim reprezintă o soluție simplă și ingenioasă ce combină stocarea USB cu o agrafă ce se poate atașa cu ușurință documentelor sau altor obiecte subțiri.

2.756 de produse din 43 de țări au fost aduse pentru competiție, din care numai 50 au fost alese pentru premiul de aur. Juriul și-a ales câștigătorii pe baza calității, funcționalității, finisajului, selecția de materiale, gradul de inovație, impactul asupra mediului, ergonomiei, facilittea în utilizare, siguranță, valoarea brandului și promovarea acestuia.

Verbatim a fost lăudat în mod deosebit de către juriu: “Design-ul inteligent al produsului lărgește spectrul posibilităților imens. Acest produs este de dorit de către toată lumea!”

“Doar designurile excepționale sunt onorate cu un premiu de aur iF și suntem mândri să primim pentru prima dată premiul pentru designul produsului,” explică Rüdiger Theobald, EUMEA Marketing Director la Verbatim. “Disponibil într-o gamă largă de culorii vii, memoria Verbatim Clip-it USB combină stocarea flash cu funcționalitatea simplă a unei agrafe, construind o soluție minunat de practică pentru afacerile zilnice și utilizatorii particulari,” adaugă Theobald.

După câștigarea premiului de design Red Dot “Cel mai bun dintre cei mai buni” în 2010, premiul de aur iF pentru design reprezintă a doua recunoaștere a talentului dovedit de designerul Arman Emami și Verbatim.

Bucuresti, 16.03.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *