metalshow

Editura TREI este cel mai nou partener CorectBooks

Pionierii pieţei de carte digitală autohtonă îşi diversifică în mod constant oferta cu noi titluri populare de la cele mai prestigioase edituri din România. Astăzi, oferta de carte digitală a librăriei CorectBooks se îmbogăţeşte cu titlurile celui mai nou partener, Editura TREI.

Grupul editorial TREI îşi aşteaptă de astăzi cititorii în librăria digitală CorectBooks cu psihologie practică, eroscop, funky fiction, lifestyle şi cele mai apreciate bestseller-uri ale momentului, în format PDF si EPUB.

Editura TREI a apărut la jumătatea deceniului ’90, într-o perioadă în care piaţa editorială românească de-abia se dezmorţea, încercând să se reabiliteze după lunga penurie de carte din perioada comunistă.

Primele titluri au fost din domeniul psihanalizei, un gen de carte aproape inexistent până în acel moment în România. Ideea s-a bucurat de succes, "Biblioteca de psihanaliză" a editurii devenind o autoritate în domeniu şi oferind cititorilor români, în premieră, ediţii complete ale operelor lui S. Freud şi C. G. Jung, mai întâi, iar apoi serii de autori fundamentali precum F. Dolto, D. Winnicott, M. Klein etc.

Pe măsură ce s-a extins portofoliul teoretic (psihologie academică, psihologie practică, eseu), s-a dezvoltat şi un departament de ficţiune, bazându-se iniţial pe o selecţie de romane cu tentă psihologică, strâns legată de specificul editurii, după care aria tematică s-a diversificat.

Din 2007, Editura TREI a devenit un grup editorial care include alte două edituri:
· Pandora M, editură ce publică "Funky Fiction": o literatură contemporană cu şi despre atitudini rebele, nonconformiste, provocatoare. Număr anual de titluri: 12
· Lifestyle: cărţi care îţi "amenajează" timpul liber şi viaţa practică; cărţi despre rafinamente culinare, vinuri de soi, amenajări interioare, întreţinere corporală şi bunăstare cotidiană.

În prezent grupul editorial are peste 200 de titluri publicate in ultimii 5 ani. Cele mai importante colecții ale editurii TREI sunt renumitele „Psihologie practica”, „Fiction Connection” si „Eroscop”. Mai multe detalii pe www.edituratrei.ro.

Printre recentele apariții digitale ale editurii TREI pe CorectBooks se numără: Cartea gesturilor europene. Cum putem citi gândurile oamenilor din acţiunile lor de Peter Collett, Trage-mi-o! de Virginie Despentes, Un secret de Philippe Grimbert, Devorări de Richard Millet sau Dezgolita de Lola Beccaria.

Bucuresti, 16.03.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *