free download 78 travel guides written by experts

Premiile IT&C ale Romaniei

Pentru cele mai bune proiecte si companii IT&C

La sfârsitul lunii februarie va avea loc ceremonia de decernare a Premiilor IT&C ale României pentru anul 2005, eveniment de traditie pentru comunitatea IT&C, aflat în acest an la a cincea editie.

Organizate pentru prima data în anul 2002 la initiativa Comisiei Parlamentare pentru Tehnologia Informatiei si Comunicatiilor a Camerei Deputatilor, aceste premii reprezinta recunoasterea de catre industria autohtona a valorilor  ce s-au impus în decursul anului care s-a încheiat. Decizia privind nominalizarile si câstigatorii fiecarei editii apartine comunitatii IT&C românesti, evenimentul distingându-se în peisajul autohton prin neutralitatea sa si caracterul de masa.

Reprezentantii companiilor activând în acest domeniu îi aleg pe cei mai buni dintre ei în urma unui proces de selectie elaborat, care se desfasoara anual pe o perioada de aproape o luna de zile.

Competitia este structurata în noua sectiuni: "Proiectul cu cel mai bun continut educational", "Cel mai semnificativ client al industriei IT&C", "Cel mai bun integrator al anului", "Cel mai bun produs software", "Cel mai bun serviciu de comunicatii", "Cea mai importanta investitie a anului", "Cel mai inovativ produs românesc", "Personalitatea anului"si "Premiul de excelenta pentru întreaga cariera". {mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *