Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Succes pentru EBS Romania

2005 – UN AN DE REALIZĂRI ŞI SUCCESE PENTRU EBS ROMANIA  

Cifra de afaceri a grupului de firme EBS a crescut an de an, de la înfiinţare până în prezent, atingând în 2005 un nivel de 1,9 mil. Euro, ceea ce reprezintă o creştere cu 60% faţă de 2004. Profitul grupului s-a dublat comparativ cu anul de bază 2004.

Conform International Data Corp. (IDC), EBS deţine o cotă de 4% din piaţa locală de ERP, păstrându-şi poziţia a şaptea în topul primilor 10 furnizori de soluţii integrate de afaceri. Compania a înregistrat în 2005 o creştere importantă a portofoliului de clienţi ai soluţiei ERP Clarvision, acesta numărând în prezent peste 500 de utilizatori din firme cu profil de producţie industrială. Cifra de afaceri obţinută pe piaţa românească de către divizia Clarvision ERP a fost cu 71% mai mare faţă de 2004.

Investiţiile realizate în dezvoltarea bazei tehnico-materiale şi îmbunătăţirea condiţiilor de muncă în anul care a trecut au depăşit suma de 300 000 Euro, cu efecte vizibile în creşterea numărului de angajaţi şi colaboratori permanenţi (+70%).

În centrul planurilor pentru 2006 stă pregătirea temeinică a grupului de firme în perspectiva apropiatei aderări la UE, atât în ceea ce priveşte pregătirea profesională a echipei, cât şi creşterea eficienţei de ansamblu a activităţii. EBS intenţionează să deschidă în 2006 a doua filială din ţară, pe lângă cea de la Arad care deserveşte vestul ţării. Noua filială va fi localizată în sudul ţării, în zona Ploieşti, ca reacţie la numărul tot mai mare de clienţi din această regiune.

Despre EBS:
EBS Romania face parte din grupul de firme EBS, cu sediul în Cluj-Napoca. Compania are peste 130 de angajaţi şi este Microsoft Certified Partner.

Pe piaţa românească, EBS oferă un sistem ERP performant, produs exclusiv pentru mediul de afaceri din România – Clarvision ERP, confirmat de numărul mare de implementări în companii cu profil de producţie.  Prestigioasa companie de cercetări de piaţă IDC i-a acordat titulatura "ERP conform definiţiei IDC".

Mai multe detalii sunt disponibile pe website-urile companiei www.ebsromania.ro  şi www.ebsromania.com

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *