free download 78 travel guides written by experts

Premiile, distractia si raspunsurile amuzante vin si saptamana aceasta la „Ce spun românii”

Primele 15 ediții ale celui mai distractiv game show al verii, Ce spun românii, au adus telespectatorilor distracție, răspunsuri amuzante și multe surprize. Pe segmentul publicului comercial, Ce spun românii a înregistrat în medie în primele trei săptămâni de difuzare, în intervalul 18:00 – 19:00, 3.3 puncte de rating și 16.4% share, în timp ce postul de televiziune clasat pe locul secund a obţinut 3.1 puncte de rating și 15.7% share.

Și săptămâna trecută, game show-ul Ce spun românii s-a clasat pe primul loc în preferințele telespectatorilor pe toate segmentele de public. Emisiunea a înregistrat în medie, în intervalul de difuzare 18:00 – 19:00, 3.2 puncte de rating și 17.3% share pe segmentul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, în timp ce postul de televiziune clasat pe locul doi a obţinut 2,3 puncte de rating și o cotă de piață de 12,4%.

În emisiunile difuzate până acum, una dintre familii a făcut față cu brio competiției, a reușit să câștige cinci ediții consecutive și să intre în posesia marelui premiu care constă într-o mașină de familie de ultimă generație. Alte familii au intrat pline de entuziasm în competiția răspunsurilor creative și surprinzătoare și au luptat pentru obținerea premiilor puse în joc. Toți concurenții și-au făcut strategii, au fost imprevizibili, simpatici și s-au duelat în fiecare zi, de luni până vineri, în răspunsuri originale, care de multe ori au stârnit hohote de râs.

Săptămâna aceasta, de luni până vineri, de la ora 18:00, câte două familii vor intra în concurs cu forțe proaspete și determinate să plece acasă cu marele premiu.

Astăzi, telespectatorii vor face cunoștință cu membrii familiei Albu, care intră în competiție cu familia Vișan, aflată deja la cea de-a doua ediție. Românii vor petrece o oră plină de voie bună și amuzament alături de cei opt concurenți, dar și de gazda emisiunii, Cabral.

Ce vietate nu-și doresc oamenii să aibă în casă? sau Ce nu vă plictisește indiferent de vârstă? sunt doar două dintre întrebările care le-au dat bătăi de cap celor două familii, care au încercat să ghicească cele mai populare răspunsuri date de români.

În fiecare seară, de luni până vineri, de la 18:00 la 19:00, telespectatorii află Ce spun românii, numai la PRO TV!

Bucuresti, 17.08.2015
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *