Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Premiera in istoria concertelor Live in Garaj: este intrare libera

la concertul Andrei din 7 noiembrie

· Intrarea este liberă pentru public la concertul Andrei din Garajul Europa FM, de miercuri, 7 noiembrie, ora 19:30;
· MC-ul concertelor din Garajul Europa FM, George Zafiu a făcut anunțul, astăzi, în emisiunea Deșteptarea și i-a chemat pe toți fanii Andrei la super-petrecerea Live!

Europa FM dă undă verde distracției! Intrarea este liberă la concertul Live în Garaj susținut de Andra miercuri, 7 noiembrie, de la ora 19:30! Anunțul a fost făcut, astăzi, de George Zafiu, MC-ul concertelor din Garajul Europa FM, în emisiunea Deșteptarea, realizată alături de Monica Anghel și Vlad Petreanu.

A fost o decizie luată pe loc, după ce Andra, invitată în studioul Europa FM în această dimineață a povestit într-o discuție legată de pagina sa de Facebook că are un mare regret: „Am spus că voi face o petrecere atunci când voi ajunge la 200 de mii de like-uri. Și am trecut de 200 de mii, dar n-am mai făcut petrecerea pentru că am avut foarte multe proiecte. Concertul Live în Garaj e o șansă bună să mă revanșez: să veniți aici, la concert!” și-a îndemnat Andra fanii.

După o scurtă consultare cu restul echipei, George Zafiu a decis să-i facă o surpriză Andrei și să aducă petrecerea în Garajul Europa FM: „Am discutat, ne-am consultat și am ajuns la o concluzie: toată lumea este invitată la concertul Andrei din Garajul Europa FM! Am decis să renunțăm la tradiționalele invitații pe care le ofeream ascultătorilor la concursurile de pe radio”, a anunțat George Zafiu.

„Dacă vreți s-o vedeți pe Andra plângând de emoție, miercuri veniți aici, cu mic, cu mare, la Europa FM! Dacă Garajul va deveni neîncăpător, vom scoate ecrane și boxe și afară, în fața radioului.Vă invităm miercuri, la noi, pe strada Horia Măcelariu nr. 36-38 începând cu ora 14:00, cam de când terminăm noi de instalat echipamentele, ca să prindeți loc în față! Andra începe și ea repetițiile tot atunci”, a mai spus George Zafiu.

Concertul Andrei din Garajul Europa FM va fi transmis live și pe pagina de Facebook Europa FM.

Bucuresti, 05.11.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *