free download 78 travel guides written by experts

Incep galele live X Factor

Publicul – al patrulea membru al juriului

Într-o ediţie cu tenisiuni şi lacrimi deopotrivăde tristeţe si bucurie, X Factor şi-a ales aseară finaliştii. 15 concurenţi, câte cinci din fiecare categorie, intră de săptămâna viitoare în febra galelor live, probabil cea mai mare provocare de pană acum. Îi vor avea alături pe cei trei mentori juraţi – Delia, Cheloo şi Dan Bittman, dar si pe telespectatorii care începând de duminica viitoare vor deveni al patrulea membru al juriului. De pe 11 noiembrie, publicul va fi cel care va vota cine merită să rămână în cursa pentru premiul în valoare de 200.000 de euro şi cine nu. Tot atunci, românii vor avea parte de un show total, făcut nu doar de concurenţii finalişti, ci şi de invitaţii speciali. Seria acestora va fi deschisa de Alesha Dixon şi va continua cu Loreen, câştigătoarea Eurovision 2012, Alexis Jordan, dar şi alţi artişti recunoscuţi internaţional sau local.

Drumul concurenţilor pentru titlul X Factor şi marele premiu în valoare de 200.000 de euro se scurtează, dar devine mai abrupt. De duminica viitoare, provocările trec la un alt nivel, iar cei 15 finalişti vor trebui să convinga nu doar juriul, ci şi publicul că locul lor este pe scenă. Alegerea celor 15 nu a fost deloc usoara. Toţi cei care au ajuns în etapa difuzată de aseară de Antena 1 au fost foarte bine pregătiţi, ceea ce a îngreunat decizia juraţilor, dar a şi dat naştere unui compromis: acela de a alege câte cinci concurenţi din fiecare categorie şi nu patru, aşa cum era prevăzut iniţial. Emoţii, tensiuni, răbufniri, dar şi strigăte de bucurie au fost coordonatele ediţiei de aseară X Factor.

Cheloo i-a supus la un test de omenie pe Natalia Segelean şi Ioan Man în urma căruia a decis ca amandoi să meargă mai departe. Nici Delia nu a avut mai puţine bătăi de cap. Doi dintre concurenţii săi, Bernice Chitiul şi Laurenţiu Bârzoi ce alcătuiau, din bootcamp, un grup, au avut o serie de conflicte, chiar înainte de proba finală. De la tonalitatea în care să cânte piesa, la cum să se îmbrace, cei doi au avut tot felul de probleme, însă încrezătoare în talentul lor, Delia a decis să le mai dea o şansă. Dan Bittman a avut în grija grupa cea mai ofertantă, dar şi cea mai dificilă din punct de vedere al vârstei – sub 25 de ani şi le-a dat paşaportul pentru galele live Ioanei Anuţa, lui Tudor Toduţ, Iuliei Manolache, lui Raduly Botond şi lui Nadir Tamuz.

Artişti pe val invitaţi la X Factor

Galele live X Factor debutează duminica viitoare, de la 20.30 şi, ca şi anul trecut, fiecare ediţie le aduce mai aproape telespectatorilor un artist de renume din ţară sau străinătate. Seria invitaţilor speciali din acest an va fi deschisă de Alesha Dixon, fata care crede că “the boy does nothing”. Urmează apoi să urce pe scena X Factor câştigătoarea Eurovision 2012, Loreen, dar şi Alexis Jordan, artista al cărei single de debut Hapiness a ocupat locul I în topurile din America şi nu numai.

Bucuresti, 05.11.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *